Egyéb

A kőgazdag Csabi havi egymillióért tankol, s nem tudja, hogyan él egy átlagember: „Ha valaki azt mondaná nekem, kétszázezerből kell megélnem havonta, kinevetném” – videó

Szeptember 18-tól hétköznap esténként érkezik a Kőgazdag fiatalok, a TV2 legújabb műsora, amiben tehetős gyerekek mutatják meg, hogyan is telnek a mindennapjaik. A luxus, a pénzköltés és a több százezres ruhák számukra az élet természetes velejárói. Ők havonta nem könyvtárbelépőre kuporgatják össze a pénzt, hanem drága verdákban és designer-márkákban tündökölnek.

 

 

 

Köztük van Herceg Csabi is, aki sem tudja elképzelni, hogyan él az átlagember, de nem is akarja, hiszen a lehetőségei túlmutatnak a maga korabeli fiatalok életmódján.

Ha valaki azt mondaná nekem, kétszázezerből kell megélnem havonta, kinevetném. Nekem az nem menne. Az ötszörösét tankolom el egy hónap alatt

– árulta el a húszéves fiú, aki az izmai építése mellett azon gondolkodik a legtöbbet, melyik autójával keljen útra; hiszen több is van neki.

De az öltözködés is hasonlóan fontos számára.

Szeretek jól öltözni… és az autómhoz illően. Minél feltűnőbb, annál jobb a szett. A ruhatáram több tízmilliót ér, de azt ki számolja?

– teszi fel a kérdést a fiatalember, aki hozzátette: egyáltalán nem kell nyomon követnie, hány forintot is költ el egy hónapban, a bankkártyáján mindig sok a pénz.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?