Celeb / Híresség

Fekete Dávid: „Úgy gondolom, bent, a börtönben váltam a kisfiúból férfivá”

Fekete Dávid, akit megedzett a börtön, kamerák előtt mesélt arról, hogy ott vált kisfiúból férfivá.

 

 

 

Fekete Dávidot, a Megasztár negyedik szériájának ezüstérmesét két évvel ezelőtt tartóztatták le, miután több személy azzal vádolta, hogy jelentős összegű csalást követett el. Az énekes 14 hónapot töltött börtönben, tavaly június óta pedig házi őrizetben telnek a napjai. Legutóbb a bíróság és az ügyészség úgy határozott, enyhítenek az énekest érintő kényszerintézkedésen, így Győr közigazgatási területén szabadon mozoghat, illetve bármikor elmehet az iker fiaiért azok lakhelyére, Lébénybe. Dávid a börtön után Hajdú Péter felkérésére is igent mondott, így a Frizbi évadnyitó adásában őt lehet majd látni. Az előzetesből kiderült, hogyan élte meg a börtönt.

Én úgy gondolom, bent, a börtönben váltam a kisfiúból férfivá. Semmihez nem fogható, egy fegyházfokozatú börtönben… életedben soha nem felejted el– szögezte le. Dávid a beszélgetés során tagadta a 322 millió forintos tartozását.

Azt mondta a végén, hogy tudod mit, fizessél nekem 11 vagy 10 százalékos kamatot. Szó szerint uzsorakamat volt. Én ezt fizettem. Volt, amikor havi 10,5 milliót fizettem csak uzsorában– árulta el Hajdúnak.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?