Celeb / Híresség

Amerikába költözne ifjabb Schobert Norbi: „Jó lenne, ha esetleg már ott el tudnám érni, amit itt a szüleim”

Ifjabb Schobert Norbert igazi fiatal felnőtt, aki tele van ambíciókkal és tervekkel: miközben azt tervezgeti, hogy Amerikába költözik, egy olyan lány rabolta el a szívét, akivel már kiskoruk óta ismerik egymást.

 

 

 

– Biztos, hogy Amerikába mennék üzleti iskolába. Mellette dolgoznék is, tanulnám a nyelvet. Az ottani tudást is magamba szívnám, egy pár év múlva meg talán tökre hasznát tudnám venni itt, ha esetleg visszajönnék. Jó lenne, ha esetleg már ott el tudnám érni, amit itt a szüleim. Magamnak egy teljesen új életet el tudnék ott kezdeni. Nekem ez a 100%-os tervem, ezen nem is nagyon akarok változtatni. Biztos, hogy Amerika felé veszem az irányt – árulta el Norbi a terveit a Fókuszban.

Norbit sosem zavarta, ha a figyelem középpontjában van, sőt, kifejezetten élvezi és ki szeretné használni ezt a helyzetet. Szerinte egyébként egy ilyen lehetőséggel élni kell, s bár a családját érő rengeteg támadás még mindig nagyon megviseli, már megtanulta kezelni mindezt.

Nemrég rátalált a szerelem

– Már gyerekkorban ismertük egymást, de elveszett köztünk a kapcsolat, és utána már nem is beszéltünk semmit, teljesen megfeledkeztünk egymásról, nem is tudtunk egymás létezéséről, majd hirtelen vidéken találkoztunk. Én nem igazán ismertem fel, ő engem igen. Már biztos hallott rólam a tévében meg az újságokban, ahogy szerepeltem. Most már kicsit érettebb fejjel kezdtünk újra beszélgetni – mesélte mosolyogva, arra a kérdésre pedig, hogy szerelmes-e, határozott igennel felelt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?