Életmód

Gyereket akar a 24 éves férjétől a 62 éves asszony

Úgy érzik, készen állnak a családalapításra, bár a 61 éves nő már nem tud teherbe esni.

 

 

 

Egy 61 éves nagymama és újdonsült férje (24) bejelentették, hogy béranyaság útján tervezik első közös gyermeküket – annak ellenére, hogy 37 éves korkülönbségük van. 

Quran McCain és felesége, hétgyermekes édesanyja, Cheryl McGregor a georgiai Rome-ból először 2012-ben találkozott, amikor mindketten a Dairy Queen gyorsétteremláncban dolgoztak, amikor a férfi mindössze 15 éves volt. A romantikus érzések ekkor még nem törtek fel, csak amikor 2020-ban újra találkoztak. Akkor azonban a szikra hamar lángra lobbant a páros között és randevúzni kezdtek. Tavaly össze is kötötték az életüket, most pedig már készen állnak a családalapításra.

@oliver6060

We may get hate for being in love ,but i wouldnt trade this love we have for anything on this planet . I found my happy place and its you @kingqurannewpage #CapCut #fyp

♬ I Dont Care – Lily Olsen

Cherylnek már hét gyermeke és 17 unokája van, de a pár azt mondta, hogy „úgy érzik, megérdemlik a saját gyerekeket”. Először még bíztak a csodában és Cheryl megpróbált természetes úton teherbe esni, ám a sokadik próbálkozás után belátták, hogy az anyatermészetet nem tudják kijátszani, így úgy döntöttek, béranyát keresnek vagy örökbe fogadnak.

„Mi jobban szeretnénk béranyát, de már sok embert láttunk jogi csatározásba belekeveredni a gyerek megszületése után. Olyan béranyát szeretnénk találni, aki aláírja azt a szerződést, hogy szülés után nincs semmi joga a gyerekhez. Nem akarjuk, hogy csak a pénzünk miatt vállaljon nekünk valaki gyereket, hogy aztán lehúzzon minket, mivel nekünk sincs sok pénzünk. Ha örökbe fogadnánk, mindenképpen kevert etnikumú gyermeket szeretnénk, hogy tudja, félig fekete, félig fehér szülei vannak. Cheryl két lányán méheltávolítást hajtottak végre az elmúlt években, pedig ők lettek volna a tökéletesek” – vélekedett Quran.

 

Mivel Cheryl már nem fiatal, így tisztában vannak azzal, hogy Quran lehet magára marad a gyerekkel.

„Először a gyerekeim is ezért ellenkeztek, de most már mindannyian támogatják a babavárási terveinket. Az anyósommal pedig közös videókat is készítünk” – lelkendezett a nagymama.

Állítják, a szexuális életük fantasztikus, még egy OnlyFans oldalt is nyitottak, ahol pikáns tartalmakat osztanak meg.

forrás: ripost.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?