Életmód

Igazságtalannak tartja az ikerpárral élő férfi, hogy nem veheti feleségül mindkettőjüket

Az ikerpár állítása szerint ők a „legegypetéjűbb” ikrek a világon, hiszen még a párjuk is ugyanaz.

 

 

 

Az Ausztráliában élő 35 éves ikerpáros, Anna és Lucy DeCinque nem vállalták, hogy elhagyják egymás oldalát gyerekkoruk után sem, így tulajdonképpen mindent együtt csinálnak, többek között az alvást és a zuhanyzást, ugyanazokat az ételeket is eszik, de elmondásuk szerint még wc-re is együtt járnak. Sőt, hogy ne érezzék a különbséget kettejük között, még a plasztikai beavatkozásaikat is ugyanúgy végeztetik el, és természetesen a ruháik is ugyanolyanok.

De nemcsak ezek egyeznek bennük: a vőlegényük is ugyanaz a személy. Ben Byrne 11 éve ismerkedett meg velük Facebookon és van együtt azóta is az ikerpárral. Ben szintén egy ikerpár egyik tagja, őt azonban kihagyták a kapcsolatukból. A férfi először külön-külön kezdett el ismerkedni a két nővel, azonban mivel mindkét fél elkezdett romantikus érzéseket táplálni iránta, közös randikkal spékelték meg a továbbiakat.

Az ikerpár szerint két külön férfival nem működne a kapcsolatuk, mert el akarnák választani őket egymástól.

„Ebben a kapcsolatban nincs féltékenység. Ha Ben megcsókolja Annát, utána rögtön megcsókol engem is. Ben a maga módján mindkettőnknek tetszik. Ha csinál valamit az egyik ikerrel a hálószobában, akkor a másikkal is meg kell tennie” – mondta el az ikerpár a TLC műsorában.


Bár Ben 2021 óta jár jegyben a DeCinque ikrekkel, az ausztrál poligámia törvények miatt azonban nem köthetik össze az életüket hármasban, ami a férfi szerint teljesen igazságtalan. Ettől függetlenül azonban nem mondanak le az örömökről: az ikerpár elmondta, hogy egyszerre próbálnak teherbe esni is.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?