Életmód

Elvált az álompár: szakított a 83 éves nagymama a 46 évvel fiatalabb férjével

Elvált a 83 éves brit nagymama a 37 éves egyiptomi férjétől. A pár arról volt híres, hogy nyíltan vállalták szerelmüket. Azonban nemrég felbontották a házasságukat.

 

 

 

Már korábban a Blikk is beszámolt arról a párról, akik azzal váltak ismertté, hogy a köztük lévő nagy korkülönbség ellenére teljesen nyíltan beszéltek a szerelmükről, sőt még a hálószobatitkokról is. A jelenleg 83 éves Iris Jones 2019 nyarán ismerkedett meg a nála 46 évvel fiatalabb Mohamed Ibrihammal, 2020 nyarán pedig össze is házasodtak. A 83 éves hölgy rendszeresen osztott meg részleteket a szerelmi életéről, olyan kijelentéseket téve, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy a hálószobában is igen aktívak, és bizony ezt a legkevésbé sem szégyellik.

Azonban Iris elfáradt a házassággal járó nehézségekben és elvált az egyiptomi származású kedvesétől. A nő elárulta, hogy bizony annak ellenére, hogy nagyszerű volt a szerelmi életük, a vége felé szinte állandóan csak vitatkoztak. Végül hozzátette, hogy ő már nem egy szerelmes tinédzser, hanem 83 éves. Így inkább élvezi az életet új macskájával. Mint ahogyan mondta, a házi kedvenc tökéletes társa, nem panaszkodik, nem csinál rendetlenséget, és boldoggá teszi.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?