Szórakozás

POÉN: A vőlegénynek aggályai támadtak az esküvő előtt

 

 

 

Az esküvő előtt a menyasszonyban és a vőlegényben is ébredhetnek kételyek azzal kapcsolatban, hogy vajon jó döntést hoznak-e, illetve hogy mi is vár rájuk a frigy megköttetését követően. Ilyenkor a szülők vagy a barátok dolga tanácsot adni, illetve egy kis bátorságot önteni az ifjú párba.
A vőlegény falfehér arccal járkált fel-alá az esküvője előtt néhány perccel, ami gyanús lett az apjának, ezért félrehívta, hogy négyszemközt beszélhessenek:
– Mi a baj, fiam?
– Félek, hogy a nászéjszaka után az én kis feleségem azonnal el is hagy majd, mivel annyira orrfacsaróan büdös a lábam, hogy nem bírja ki majd mellettem még reggelig sem.
– Emiatt ne aggódj, fiam! Csak húzz zoknit a lábaidra lefekvés előtt, és az majd felfogja a bűzt.
Eközben a menyasszony is panaszkodott az édesanyjának:
– Reggel ébredés után mindig annyira bűzös a szám, hogy ha majd megérzi a férjem, akkor biztosan azon nyomban el is hagy engem.
– Erre nagyon egyszerű a megoldás, lányom! Ébredést követően amíg nem mostál fogat, egész egyszerűen ne nyisd ki a szád!
Ezután rendben lezajlott az esküvő, és eltelt az első közös éjszakája is a friss házasoknak. Reggel azonban arra ébredt a férj, hogy nincs a lábán zokni. Kétségbeesetten, kapkodva elkezdett kutatni utána, mire felriadt a feleség:
– Te meg mit művelsz?!
Erre a férj hirtelen elfintorodott, és így szólt:
– Fúúúj, hát te lenyelted a zoknimat?!




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?