Celeb / Híresség

Schobert Lara kamerák előtt vallotta be: otthon meztelenül járkálnak egymás előtt – videó

Schobert Lara egy közel sem mindennapi történetet mesélt el a családjáról: mint kiderült, az otthonukban gyakran meztelenül járkálnak.

 

 

 

Schobert Larának nagyon jó a kapcsolata a szüleivel és az egész családjával, ezért úgy érzi, bármit megoszthat velük. Bár eddig sem volt titok, milyen nyitott a Schobert család, arra senki nem számított, hogy mennyire. Az Activity tegnapi adásában érdekesebbnél érdekesebb történetek kerültek napvilágra: Lara például elmesélte, hogy ők otthon nem szégyenlősek egymás előtt. Elmondása szerint gyakran ruha nélkül járnak-kelnek a házban, bár egyszer emiatt kellemetlen szituációba keveredett, ugyanis meztelenül sétált ki a vendégek elé.

„Egyszer jöttek hozzátok vendégek, amikor te még pici voltál, és meztelenül szaladtál ki eléjük?” – tette fel a kérdést Kamarás Norbi.

Otthon nálunk… nem barlangban élünk, de nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt. Igazából van olyan, hogy meztelenül járkálunk otthon, mert nem szégyelljük a testünket– rántotta le a leplet a családi titokról a fiatal lány, aki egyszer pórul járt a meztelenkedéssel.

„Mentem le a konyhába, majd arra lettem figyelmes, hogy vendégek vannak nálunk” – idézte fel nevetve a kínos történetet.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?