Érdekes

Egészen megdöbbentő videón az Elf Bar: tömegek fogadták meg, hogy soha többé nem szívnak bele!

Rengetegen tántorodtak el a népszerű egyszer használatos elektromos cigaretta, az Elf Bar használatától, miután megnézték a gyártásáról készült videót, ami a közösségi oldalakon kering.

 

 

 

Az Elf Bar kapcsán már tavaly olyan hírek jelentek meg, hogy nikotinmérgezést okozhat, amit az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet vizsgálatai is megerősítettek. A legfőbb egészségkockázatot az jelenti, hogy még a legkisebb, 800 szívásra elegendő töltésű termék nikotintartalma is 3-4 doboz hagyományos cigarettáénak felel meg, ezért a használata könnyen nikotintúladagoláshoz vezethet.

A termék másik problémája, hogy mivel elektromos és egyszer használatos hatalmas mennyiségű veszélyes hulladékot termel. Ám ezek az érvek ugyanakkor bármilyen súlyosak is, nem voltak elegendők ahhoz, hogy tömegek hagyjanak fel a manórudazással. Egy videó, mely az Elf Bar gyártását mutatja be, azonban igen.

Az alábbi másfél perces felvétel megnézése után ugyanis tömegek fogadták meg, hogy soha többé nem vesznek egyszer használatos elektromos cigarettát– szúrta ki a 24.hu.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?