Egyéb

Óriási pofont kapott a Fidesz egy narancssárga városban!

Üzent a nép Orbánnak!

A saját pályáján is nagyon meg lehet verni a Fideszt. Nagykőrösön ugyanis óriási meglepetésre

NAGYON KIKAPOTT A FIDESZ EMBERE AZ ELLENZÉK ÁLTAL TÁMOGATOTT FÜGGETLEN JELÖLTTŐL!

A város 4. számú választókörzetében a fideszes G. Kovács Sándor halála miatt kellett időközi választást tartani. Bár a kormánypárt jelöltje, Lukács Ádám mellett olyan kormányzati személyek is kampányoltak, mint például Dömötör Csaba, az ellenzék által is támogatott

GODÓ KATALINRA A SZAVAZÓK 55,08 SZÁZALÉKA VOKSOLT, AMI ÓRIÁSI POFON A FIDESZNEK!

A kormánypárt embere ezzel szemben csak 42,13 százalékot kapott. Az egyesült ellenzék azért nem indított külön jelöltet, mert Godót tartották a legalkalmasabbnak, és nem akarták az esélyeit rontani.

 

Harmadik helyen a függetlenként induló, de a 444.hu szerint valójában a Mi Hazánk Mozgalom által favorizált Vágó István (2,79 százalék) lett. A részvétel 25 százalékos volt.

Az időközi választás eredménye nem befolyásolja érdemben Nagykőrös képviselő-testületének az összetételét: Godó Katalin függetlenként csatlakozik a 8 fideszes és 3 egyesült ellenzéki képviselőhöz. Ugyanakkor

AZ EREDMÉNY ERŐTELJES FIGYELMEZTETÉS A JÖVŐ TAVASZI ÖNKORMÁNYZATI ÉS EP-VÁLASZTÁS ELŐTT ORBÁNÉK SZÁMÁRA

egy olyan városban, amit eddig joggal érezhettek a „sajátjuknak”. Valószínűleg nem tévedünk, ha azt feltételezzük, hogy a kormánypárt berkeiben néhányan elkezdtek erősen aggódni.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?