Film, Kvíz

Évfordulós kvíz: mennyire ismered A Karib-tenger kalózai filmeket?

Izgalmas kvíz az idén 20 éves A Karib-tenger kalózairól.

 

 

 

2003-ban mutatták be az első A Karib-tenger kalózai filmet, aminek sikerében még a Disney fejesei sem bíztak. Főként azért volt bennük aggodalom, mert nem hittek benne, hogy a Johnny Depp által megformált Jack Sparrow bohókás, részeges megjelenése tetszeni fog a nézőknek, aztán hamar bebizonyosodott, hogy ez volt a film fő mozgatórugója; mi több, később az egész franchise központi magja.

Most, hogy a Disney elbaltázta az együttműködését Johnny Deppel az Amber Hearddel való pereskedése miatt, már most borítékolható a jövőbeni Karib-filmeknek a totális bukása, hiszen a stúdió nem titkolja, hogy Jack Sparrow nélkül is folytatni akarja a szériát.

Az idén 20 éves, A Fekete Gyöngy átka alcímet viselő első rész évfordulója alkalmából hoztunk nektek egy igazán izgalmas, kalózos kvízt, amiből megtudhatjátok, mennyire ismeritek az eddigi öt filmet, és mekkora rajongói vagytok a franchise-nak.

10 kérdést válogattunk össze A Karib-tenger kalózaiból, de egyik rafináltabb lesz, mint a másik. Igaz, lesznek nagyon egyszerűek is közöttük, de tény, hogy egyes kérdéseknél annyira fokoztuk a nehézségi szintet, hogy rajongó legyen a talpán, aki helyesen meg tudja majd válaszolni őket.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?