Celeb / Híresség

Schobert Lara: függetlenné akarok válni anyagilag

Az idei a változások éve Schobert Lara számára. Rubint Réka és Schobert Norbert legidősebb gyermeke már régóta szeretett volna önállóvá válni, anyagilag függetlenedni a családjától, ez a vágya pedig most beteljesülni látszik.

 

 

 

Edzőnek tanul, hamarosan leteszi a vizsgáit, és még gyakorlatban tart edzéseket.

– Anya nagyon magasra tette a lécet, ezzel tisztában vagyok, hiszen egy ország szereti őt, kemény munkával jutott el a sikerig. Nem is akarom őt felülmúlni, viszont rengeteg támogatást kapok tőle, ő a legfőbb bizalmasom és segítőm szakmailag és érzelmileg is – mondta el a Vasárnapi Blikknek Schobert Lara.

A fiatal lány nemrégiben élete első, eddig legnagyobb edzését is megtartotta: a Smart Sport Expo és Fitness Fesztiválon lépett fel az édesanyjával, több száz embert tornáztatott meg.

– A szüleimnek köszönhetően a tömeghez hozzá vagyok szokva, hiszen anyának minden óráján ilyen sokan vannak. Számomra hatalmas élmény volt, intenzív és egyben kicsit fárasztó is. De az emberek látványa, hogy tudtam, miattunk vannak ott, óriási adrenalinlöketet adott, egy hullámvasúti élményhez tudom hasonlítani  mondta lapunknak Lara. – Jól esett, hogy már nemcsak anyára, hanem rám is kíváncsiak az emberek, közös képeket kértek, beszélgettek velem. Szeretnék én is olyan hitelessé válni, mint az édesanyám, hiszen ezt az irányt szeretném továbbvinni és az ő szellemiségét követni. Nem csak le akarom tudni az edzéseket, hanem szeretnék emberileg is közel kerülni a közönséghez, mert az Alakreform tornák lényege pont ez.

Schobert Lara az édesanyjával együtt is tart edzéseket
Schobert Lara az édesanyjával együtt is tart edzéseket

Lara egészen kiskora óta a fitneszvilágban képzeli el a jövőjét, egy régi, gyerekkori álmáról sem mondott le.

– Két éve azért nagyjából önálló vagyok, egyszer már el is költöztem otthonról, nem nagyon kérek kölcsön a szüleimtől. A célom jelenleg az, hogy teljesen függetlenné váljak anyagilag, én teremtsem meg az életemhez, hobbijaimhoz szükséges pénzt. Nincsenek nagy igényeim, viszont nem tettem le arról az álmomról, hogy egyszer majd a saját tanyámon, a saját lovaim között élhessek. Persze tisztában vagyok azzal, hogy ehhez rengeteget kell dolgoznom, de van célom, aminek elérése érdekében örömmel dolgozom keményen – fogalmazott a 19 éves lány.

Lara egészen kicsi kora óta imádja a lovakat
Lara egészen kicsi kora óta imádja a lovakat

Sokakban felvetődhet a kérdés, hogy Lara, aki gyerekkora óta a showbiznisz világában él, hogyan dolgozza fel a negatív visszajelzéseket. Hiszen, ahogy minden ismert ember esetében, a jó szó mellett kritikákat, sértéseket is kap.

– Az építő jellegű kritikákkal soha nem volt problémám, de az arctalan, minden alapot nélkülöző szidalmazásokkal nem vagyok hajlandó foglalkozni. Egyszerűen figyelmen kívül hagyom az ilyen véleményeket, mert akik igazán ismernek engem, a családom, a barátaim és a szeretteim, tudják, milyen ember vagyok valójában, csak ez számít.

Persze az élet nem csupán boldog pillanatokból áll, és ez a legidősebb Schobert gyermekre is igaz. Arra a kérdésünkre, hogy hogyan kezeli a csalódásokat, a rossz napokat, érett választ adott.

– A mai világban sokan nyúlnak a drogokhoz, alkoholhoz, ha gond van, de mi itthon azt láttuk a szüleinktől, hogy ha rossz kedvük van, akkor az edzőcipőjüket vették fel és sportoltak. Ha nekem rossz napom vagy bármilyen csalódásom van, ezt a példát követem: elmegyek és akár dühből edzem egyet. Utána olyan, mintha megtisztultam volna – mondta mosolyogva Lara.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?