Celeb / Híresség

Marics Peti barátnője egy szál semmiben jelentkezett be a paradicsomból – fotó

Marics Peti barátnője, Kovács Gyopár egyre kevesebb időt tölt Magyarországon pont akkor, amikor az énekes még lábadozik a sérülése után.

 

 

 

Néhány hete még arról számoltunk be, hogy szintet léphetett Marics Peti és Kovács Gyopár kapcsolata, ugyanis a rajongók szerint már nyilvánosan is felvállalták, hogy egy párt alkotnak. Nemrégiben az egyik ValMar-koncerten Valkusz Milán kedvese mellett Gyopár is feltűnt a színfalak mögött, hogy a háttérből támogassa a fiatal énekest. A találgatások szerint a színésznő az Ütős ötös forgatása óta lehet képben Petinél, viszont az utóbbi időben nem úgy tűnik, mintha pozitív irányba tartana a kapcsolatuk.

A fiúk Budapest Park-beli koncertjének ideje alatt Gyopár Horvátországban nyaralt, így nem tudott ott lenni személyesen, amikor Peti balesetet szenvedett és eltörte a lábát. Most ismét elutazott, ezzel újfent egyedül hagyta az előadót. A barna szépség ezúttal a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetekig repült és a gyönyörű paradicsomból jelentkezett be a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében. Később egy posztot is közzétett, melyen egy szál semmiben látható az ágyban fekve.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?