Celeb / Híresség

VV Merci orbitális szilikonmelleket műtetett magának: „Senkinek semmi köze hozzá, mit teszünk a testünkkel” – videón és fotón a szőkeség

VV Merci nemrégiben mellplasztikán esett át, ám a követői közül a végeredményt látva páran úgy gondolják, nem kellett volna kés alá feküdnie.

 

 

 

VV Mercit a ValóVilág tizedik szériájából ismerhette meg a közönség. Már a villában is kiderült, hogy a fiatal lány igencsak bevállalós, és ezt a műsorból való távozás után is folytatta: nemrégiben egy saját OnlyFans-profilt is létrehozott.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Szexmunkásnak állt az RTL egykori sztárja! Itt vannak a pornográf fotók (18+)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Balázs Mercedes (@cedes.official) által megosztott bejegyzés


Merci néhány hónappal ezelőtt műttette meg a melleit, a végeredményt pedig most meg is mutatta. TikTokon osztott meg egy videót, melyben barátnőivel közösen készülődik a Balaton Soundra, és több igencsak szexi öltözetet mutatott be. A nézők nagy része rögtön felfigyelt a hatalmas változásra, így a videó alatti kommentek javarészt erről szólnak. Ám a többség nem dicsérte, sokkal inkább kritizálta Merci új kebleit.

@balazsmercedesFirst day

♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO


A kritikákra Merci is reagált: Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető történetben osztott meg egy idézetet, melyben visszavág a kommentelőknek.

Senkinek semmi köze hozzá, mit teszünk a testünkkel; legkevésbé azoknak, akik egy percet sem töltöttek a bőrünkben

– olvasható az Instagram-sztoriban, mely ide kattintva érhető el.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?