Belföld

Brutális árak a Balaton Soundon: egy hamburger 5800 forint… és ez még csak a kezdet

Tegnap elstartolt a 2023-as Balaton Sound, amelynek első napján körbejártunk, megnézve, milyen árakra számíthatnak azok, akik Zamárdiban fesztiváloznak.

 

 

 

Ételek és italok

Ha valaki esetleg megéhezne, igencsak a zsebe mélyére kell nyúlnia, ugyanis egy hamburger 5.800 forint, ha pedig extra hússal kérjük, még plusz 1500 forinttal kell számolnunk.

Ennyibe kerül egy hamburger a Balaton Soundon
Ennyibe kerül egy hamburger a Balaton Soundon

Az már régóta köztudott, hogy a fesztiválozás nem olcsó mulattság, ám a Soundon idén az alkoholos italok ára is jócskán megemelkedett. Bár a sör, amely sokak számára elengedhetetlen fesztiváli kellék, egyben a legolcsóbb alkoholos ital is, mégsem filléres dolog: a félliteres, csapolt változat 1890 Ft-ba, míg a dobozos 1990 Ft-ba kerül. De fél liter víz is 990 forint, 1 dl bor pedig 790 forint.

Itallista
Itallista

Fesztiváli jegy és szállás

Aki idén úgy dönt, egy napra meglátogatja a Balaton-parti fesztivált, napi jegyet legolcsóbban 36-38 ezer forintért kap. Ha valaki több napig szeretné élvezni a fesztivál hangulatát, az még le tudcsaphat egy 3 napos bérletre 95 ezer forintért, vagy egy négynaposra 105 ezerért.

Persze, akik az utóbbit választják, azoknak szállással is kell számolniuk. A fesztivál helyszínén már 11.900 forintért is lehet kempingjegyet vásárolni, ám annak, aki komfortosabb szállást választana magának, nagyjából 20-30 ezer forinttal kell számolnia éjszakánként, természetesen ellátás nélkül.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?