Celeb / Híresség

Kulcsár Edina: „Kipihent vagyok és szinte semmilyen nehézséget nem tapasztaltam még amióta 3 gyermekes anyuka lettem”

Kulcsár Edina imádja az anyaságot! A szépségkirálynő nemrég a közösségi oldalára posztolt, hogy hírt adjon magáról egy hónappal a harmadik gyermeke, Amara születése után.

 

 

 

Kiderült, hogy Kulcsár Edina sokkal nehezebben élte meg a nagyobbik gyermekei születését, most pedig olyan kipihent, mintha mi sem történt volna. Az influenszer a rengeteg kedves üzenetet is megköszönte.

„Ma 4 hete, hogy megszületett a 3. csodám! Emlékszem, hogy az első és a második szülésem után arról tudtam csak beszámolni, hogy folyton éjszakázom, mennyire fáradt vagyok és azt fejtegettem, hogy vajon fogok-e még aludni. Most pedig csak azt tudom mondani, hogy kipihent vagyok és szinte semmilyen nehézséget nem tapasztaltam még amióta 3 gyermekes anyuka lettem, legalábbis eddig nem. (Remélem nem most szóltam el magam.) Nagyon szépen köszönöm mindenkinek azt a rengeteg kedves üzenetet amit az elmúlt időszakban kaptam. Most már aktívabb leszek mint eddig. Addig is ha van olyan tartalom, amit szívesen látnátok tőlem, akkor írjátok meg nekem üzenetben, vagy akár itt. Legyen szép napotok!”

– írta a bejegyzésében Kulcsár Edina.

A szépségkirálynő új fotóját ide kattintva tekintheti meg.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?