Celeb / Híresség

Meglepő vallomás: hatvanas férfiakra bukik Vajna Timi

Vajna Timinek az idősebb férfiak tetszenek. Hatvanéves rocksztárért rajong az üzletasszony.

 

 

 

Szexinek tartja a hatvanéves férfiakat Vajna Timi! Az üzletasszony annak idején rengeteg támadást kapott Andy Vajna feleségeként a köztük lévő jelentős korkülönbség miatt. Timi és a filmmágnás tíz évvel ezelőtt, 2013 augusztusában kelt egybe, a friss feleség ekkor 30 éves volt, a férj pedig 69.

Úgy fest, Timinek Andy 2019-es halála óta is az érettebb férfiak a zsánerei. A héten egy fesztiválon járt a barátaival, a kaliforniai Napa-völgyben, ahol többek között a Red Hot Chili Peppers is fellépett. Timi tinilányként tombolva élvezte a koncertet, s különösen lázba jött, mikor az énekes, Anthony Kiedis arca került a kivetítőre.

Timi szerint szexi a 60 éves énekes (Fotó: Instagram / Vajna Timi)

A bulin készült rövid videóhoz Timi oda is írta: „60 is sexy”, amivel arra utal: a hatvanéves férfiak szexik!

A celebnő egyébként a jelek szerint szingli. Rejtélyes vőlegénye, Zoltán rég nem szerepel a képein, bejegyzéseiben, pedig Timi nagyon aktív a közösségi oldalain, így ha minden rendben lenne köztük, valószínűleg, feltűnne ott a férfi. Az üzletasszony ráadásul rendre hírt ad arról, hogy nagyon vágyik a gyermekáldásra, ezért termékenységi klinikán járt, sőt, nemrég spermadonorok között is válogatott. 

forrás: ripost.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?