Celeb / Híresség

Miért nem veszi el a „feleségét” Gáspár Zsolti? – Győzike szerint a testvére folyamatosan hazudozik az esküvőjéről

Vajon mi lehet az oka annak, hogy Gáspár Zsolti még mindig nem nősült meg? Hiszen már két éve annak, hogy a műsorvezető először mesélt arrólmilyen hogy világraszóló ünnepségen köti majd össze újra az életét a párjával. A lagzi tervei között volt már szó ezer galambról, harminc lovas kocsiról és több ezer liter pálinkáról is. Ám a menyegző napja valamiért csak nem akar elérkezni, ami sokakban kételyeket ébreszt.

 

 

 

Egyre többen gyanakodnak arra, hogy a műsorvezető nem mond igazat, hiszen a legutóbbi nyilatkozata szerint május utolsó, majd június első hétvégéjére esett volna a menyegző. Ám meghívót egyelőre senki nem kapott. Egy közeli ismerős szerint még a lagzi szervezése sem kezdődött el, mi több, szerinte nem is lesz megtartva. Először 2021-re volt meghirdetve a menyegző, de akkor állítólag nem érkezett meg a menyasszonyi ruha. Aztán tavalyra tűztek ki egy időpontot, de Zsolti összeveszett a nejével. Idén pedig megint nem volt konfliktustól mentes a pár kapcsolata.

Zsolti már többször nyilatkozta az újságban és a tévében, hogy kitűzték az esküvő dátumát, hatalmas ünnepségről beszélt. De az igazság az, hogy ez az egész egy kamu, fogalmam sincs, miért talál ki ilyeneket

– mondta a Blikknek egy bennfentes.

Természetesen a Farm VIP házigazdáját is felkerestük, aki megerősítette a hírt, hogy valóban elmarad az ünnepség, ám állítása szerint ennek jó oka van.

– Eredetileg május utolsó hétvégéjén tartottuk volna a lagzit, de édesapám most töltötte be a 70. életévét, és a születésnapi ünnepség szervezésével voltunk elfoglalva. Ezért el kellett halasztani az esküvőt pár héttel. Egyébként nagyon jól sikerült apu köszöntése, 180-an gyűltünk össze, ahol természetesen Győző is jelen volt, akire az esküvő szervezésében is számíthatok. Most, hogy ezen túl vagyunk, már teljes erőbedobással koncentrálunk a mennyegző előkészületeire, amit június végén tartunk majd. Hamarosan a hivatalos meghívókat is kiküldjük a vendégseregnek – mondta a Farm VIP házigazdája lelkesen.

Egyelőre tehát nem lehet tudni, mikor lesz Zsolti esküvője, lehet, hogy a nyári időpontban meglesz, de az is lehet – ismerve őt –, hogy mégsem…

– Zsolti mindenkit csak hülyít ezzel az esküvős történettel, hiszen a felesége nem is akar szerepelni a médiában, kizártnak tartom, hogy össze akar házasodni vele. Persze, eleinte még én is elhittem, hogy valóban lesz ünnepség, de hamar egyértelművé vált, hogy annak, amit állít, köze sincs a valósághoz. Azt viszont végképp nem értem, miért mondja, hogy segítek neki a szervezésben, hiszen évek óta nem is vagyunk beszélő viszonyban – magyarázta Gáspár Győző.

A Blikk Gáspár Zsolti apukáját is megkereste, aki röviden csak annyit mondott, hogy nem tud semmiről az esküvővel kapcsolatban.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?