Celeb / Híresség

Porig alázták Tóth Gabit, szegényes ruházata miatt cincálták szét az énekesnőt: „Sokszor csúfoltak… ezzel mindig bántottak”

Tóth Gabi ismét megnyílt: az őt ért bántalmazásokról mesélt őszintén.

 

 

 

Az énekesnő Pápai Jocival közösen egy iskolában mesélt a diákoknak egy rendhagyó osztályfőnöki óra keretein belül. Szó esett többek közt az iskolai bántalmazásról is, Gabi pedig saját példájával állt elő.

Én pontosan tudom, hogy milyen az, amikor valakit csúfolnak. Engem nagyon sokat bántottak, és még most is rengetegszer kapok negatív kritikát. De egyet jegyezzetek meg, soha ne engedjétek, hogy az önbizalmatokat elvegyék!

– jelentette ki a kicsiknek, ezután pedig a Borsnak bővebben is mesélt ezen bántásokról.


Tisztán emlékszem, hogy felsőben sokszor csúfoltak. Akkor erősödött fel az, hogy ki, milyen ruhában megy, és nekem nem volt túl sok nadrágom vagy cipőm, ezért mindig ugyanazokban jártam. Ezzel mindig bántottak, és ez azért bennem maradt… Akkor egyébként megfogadtam, hogy amikor az első nagyobb fizetésem megkapom, akkor megveszem magamnak álmaim tornacipőjét három színben, és mindig más lesz a lábamon. Ez így is lett

– idézte fel az énekesnő, aki tisztában van vele, hogy érzékeny emberként nehezebb kezelni ezeket a helyzeteket, de ő már megtanulta a módját az évek alatt.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?