Celeb / Híresség

Manuel Amerikáig utazott több százezres luxuscipőjéért, de Miami túl unalmas volt neki: „Fülledt meleg van, kevés programmal…” – videó

Manuelnek nem nyerte el a tetszését Miami, mert szerinte kevés ott a programlehetőség, ráadásul fülledt meleg is van. A fiatal előadó elárulta, hogy Amerikáig utazott azért, hogy megvegye az egyik álomcipőjét.

 

 

 

Manuel egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvend, és az X-Faktor után is megállja a helyét a zenei pályán. Azóta szinte csak márkás holmikban látható az előadó, és szívesen tölti vásárolgatással az idejét. Az RTL Reggeliben Peller Mariann meg is jegyezte, mennyire bejön neki a fiatal szerelése, mire a The Voice coacha elmondta, hogy Amerikáig utazott a cipőjéért, ami egyébként körülbelül 300 ezer forintba fájhatott neki.

Most voltam kint New Yorkban, ott vettem magamnak. Azokon a rappereken sokat látom, akiket hallgatok, csak itthon nem forgalmazza senki– jegyezte meg a rózsaszín lábbeliről.

Manuel elmesélte, hogy két hétig tartózkodott az Egyesült Államokban, de Miamit unalmasnak tartotta, mert „fülledt meleg van, kevés programmal”, így senkinek nem ajánlaná, mivel ő is csak a hotelben pihengetett. Az előadó kiemelte: Orlandóban tetszett neki a Disney World.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?