Egyéb

Az olasz miniszterelnökkel mezítláb tárgyalt, a lengyel elnökkel konditeremben szelfizett Novák Katalin

Sűrű napja van a köztársasági elnöknek az izlandi fővárosban.

Baráti beszélgetés Rejkjavíkban Giorgia Melonival, az olasz miniszterelnökkel, barátnőmmel. Szövetségesek vagyunk könnyű és nehéz időkben egyaránt. A hagyományos családi értékek mellett, az illegális migráció ellen is közösen lépünk fel.
 

Barátnőjével közös képet posztolt Facebook-oldalára Novák Katalin, aki az Európa Tanács kétnapos csúcstalálkozóján vesz részt Reykjavíkban. A barátnő nem más, mint Giorgia Meloni olasz miniszterelnök, akit a magyar köztársasági elnök elnök hívott így.

„Baráti beszélgetés Rejkjavíkban Giorgia Melonival, az olasz miniszterelnökkel, barátnőmmel. Szövetségesek vagyunk könnyű és nehéz időkben egyaránt. A hagyományos családi értékek mellett, az illegális migráció ellen is közösen lépünk fel” – írta.

Nováknak a jelek szerint sűrű napja van, nem sokkal később már Andrzej Duda lengyel elnök mellől jelentkezett be néhány súlyzóval a kezükben. Ehhez a képhez annyit írt: magyar–lengyel összetartás az edzőteremben is.


Azt nem tudni, súlyzózás közben szóba került-e, hogy a Direkt36 oknyomozása szerint a lengyel–magyar viszony annyira megromlott, hogy 2022 tavaszán a varsói magyar nagykövetségre egy doboznyi ürüléket kézbesítettek ismeretlenek.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?