Egyéb

A Sátán szállta meg Orbánt?

Gyurcsány Ferenc rámutatott arra, hogy a Sátán sokféle bőrbe tud bújni. Főleg azért, mert valakire csak ráfogják, hogy ő a Sátán, míg a leghangosabban kiabáló okozza a kárt. Magyarul az inflációról nem az a Sátán tehet, akit Orbán Brüsszelnek vagy éppen Sorosnak hív.

 

“A Sátán legnagyobb trükkje, hogy elhiteti magáról, nem létezik” – mondja egy állítólag Baudelaire-től eredeztetett mondás. 

Orbán legnagyobb trükkje, hogy elhiteti, Magyarország nyomorúságának nem az ő 13 éves kormányzása, hanem valaki más az oka. Brüsszel, Soros, Gyurcsány és folytathatnánk. 

 

Márpedig nem ez a helyzet. Magyarország a térség lecsúszó országa lett. 

Alacsony bérekkel, hiperinflációval, bezáró kórházakkal, rendelőkkel, megszűnő háziorvosi körzetekkel, nem mentő mentőszolgálattal, tanárhiányos iskolákkal, lemaradó tudással, kifosztott tanárokkal, meggyalázott kulturális-, tudományos élettel, megszűnő sajtó-, és vallásszabadsággal, megcsorbított munkavállalói jogokkal, tollvonással félbehagyott sokszáz állami beruházással, orosz kiszolgáltatottságban, nyugati elszigeteltségben. 

Nem a Sátán tette ezt. Vagy ha igen, az a Sátán nem Brüsszel, Soros vagy Gyurcsány bőrébe bújt. 

Hanem?” – zárja sorait a DK elnöke, aki egy „szavazást” is csatolt a bejegyzéséhez:

A Sátán szállta meg Orbánt?

Függetlenül attól, hogy a vallási jelképekben hiszünk vagy sem, meglehetősen sátáni Orbán viselkedése, amikor a korrupt kormányával elintézte nekünk Európa legnagyobb inflációját.

Nem Soros a gonosz, nem a melegek és nem is Brüsszel. A hét ördögöt a kormányban kell keresni.


Ha unod a politikát, látogasd meg társoldalunkat, az EllenLábast, hogy olcsó és szuper receptekről értesülj, hidd el, megéri! További cikkeinket pedig ide kattintva érheted el.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?