Életmód, Érdekes

Az újszülöttet csúnyának nevezték, és azt mondták neki, hogy úgy néz ki, mint egy „falusi” – mára „Teljesen szép kis hölgy” lett

Lucy Baehr olyan volt, mint minden anyuka, aki azt szerette volna, hogy újszülött babája aranyos legyen. Az arkansasi lakos azonban azzal viccelődött, hogy a babája egészen máshogyan érkezett, és a története azért lett virális, mert annyira egyedi és vicces volt.

 

 

 

Baehr sokáig küzdött a teherbeeséssel, és több veszteséget is átélt, mielőtt elengedte volna a családbővítés gondolatát. A nő már szülője volt lányának, Harpernek és mostohafiának, Cole-nak.

Abban a reményben, hogy betöltheti az életében tátongó űrt, 2019 szeptemberében családjával együtt megkapta harmadik kutyáját. A sors azonban úgy döntött, hogy másképp osztogatja neki, amikor 2020 februárjában kiderült, hogy kislánnyal terhes!

Baehr úgy érezte, hogy újszülött kislánya, Reese egy csoda, de a gyermek érkezését nem fogja egyhamar elfelejteni. Visszaemlékezve arra, amikor először látta kislányát, a háromgyermekes anyuka azt mondta:

„Emlékszem, hogy a férjemre néztem, és azt kérdeztem: „Egészséges?””.

Látva, mennyire másképp néz ki a lánya, az újdonsült szülő meglepődött, hiszen úgy képzelte, hogy a hasonmását hozza világra. Az arkansasi nő felidézte, hogy Reese-nek hatalmas orra volt, és amikor Harper először tartotta a kezében kistestvérét, ő is látta a feltűnő különbséget.



Bármennyire is izgatott lehetett Baehr lánya, hogy idősebb testvér lesz, nem tudta megállni, hogy ne pillantson fel édesanyjára, és ne vegye észre, hogy Reese „furcsán” néz ki. Az anyja azzal nyugtatta meg a lelkiismeretét, hogy Harper valójában nem tévedett a nézeteivel.

Mint a legtöbben tudják, az anyák számára tabu bevallani, hogy gyermekeik nem szépek, de Baehr bátran merészkedett erre az útra a TikTok segítségével. A háromgyermekes anyuka egy olyan trendről beszélve, ahol az emberek bevallották, hogy aranyosnak tűnő újszülöttet vártak, és az ellenkezőjét kapták, nevetve mondta, hogy ő nyerte meg ezt az egészet!

A mozgalom a „The Ugly Baby Challenge” nevet kapta, és a nő posztja hatalmas figyelmet váltott ki a TikTok-on. Egy ponton több mint 22 millióan nézték meg a klipjét, a nő pedig nevetve elárulta, hogy egyesek szerint a lánya úgy néz ki, mint „Mr. Bean” vagy a „Harry Potter” Dobbyja!

Miután 2021 júliusában elterjedt, Baehr megjelent a Today show egyik klipjében, ahol megosztotta vicces történetét. A TikTik követőitől kapott kommentek közül sok tiszta vicc volt, az egyik szerint Reese „úgy nézett ki, mint egy falusi”.

Egy másik személy nevetve találgatta, hogy a kislány biztosan „az apja gyermeke”. Valaki más azon siránkozott, hogy a nőknek kilenc hónapon kell keresztülmenniük, tele hányingerrel és mindenféle drámával, csak azért, hogy a gyerekeik „úgy nézzenek ki, mint az apjuk”, míg egy másik bocsánatkérően megjegyezte:

„Sajnálom, de úgy néz ki, mint „Mr. Bean”.”

Míg sok közösségi média felhasználó Baehr posztját jó mókának látta, néhányan nem így látták. Voltak, akik úgy gondolták, hogy a gyerek kigúnyolása ízléstelen, és a közösségi médiába feltett klip hozzáadása sem volt üdvözlendő.

Miért kritizálták Lucyt?

Baehr elárulta, hogy egyesek olyan megjegyzéseket tettek rá, hogy ő egy „szörnyű anya”. A kritikusok úgy érezték, hogy a vírusos poszt miatt Reese önértékelési problémákkal küzd, de az édesanya megvédte tettét, mondván, hogy ő csak őszinte akart lenni.

A háromgyermekes anyuka elmagyarázta, hogy megpróbálta normalizálni azt, ahogy a babák valójában kinéznek, amikor megszületnek. Ragaszkodott hozzá, hogy Reese „jól van”, megígérte, hogy egy nap mesélni fog neki a posztról, és azt mondta, hogy az egész dolog bekerül a kislány babakönyvébe.

Baehr azt is mondta, hogy lánya őt fogja utánozni azzal, hogy remek humorérzéke van! Az arkansasi nő azt akarta elérni, hogy emlékeztesse az anyukákat arra, hogy nem minden újszülött születik tökéletes külsejűnek, és ez így van rendjén.

A szülő elmagyarázta, hogy a klipjét nem rosszindulatúnak szánta, és hogy tudja, hogy Reese nem csúnya. A figyelem, amit a videó miatt kapott, azonban oda vezetett, hogy cégek keresték meg, hogy játékokat küldjenek a kislánynak a felvétel miatt.

2022. október 31-én [Lucy] Baehr az Instagram-követőinek frissített képet adott Reese külsejéről…

2020. október 29-én Reese édesanyja megosztott egy Instagram-képet újszülött babájáról. A képaláírásban elmagyarázta, mit jelent a gyermek neve, és megmutatta, mennyire imádja a kislányt: „Már jóval azelőtt szerettek, hogy idejöttél volna”.




Egy troll, aki Baehr TikTok-klipjére fókuszált, megjegyezte, milyen gyönyörű Reese, és remélte, hogy a TikTok-videó eltűnik az internetről, mire a lány idősebb lesz. Az illető úgy vélte, hogy a kislány édesanyja „sekélyes”, amiért Reese orrát „ekkora” orrnak nevezte, mielőtt megkérdezte volna:

„Biztos vagy benne, hogy egészséges?”.

A sok negatívum és figyelem ellenére, amit Reese kapott, már túl volt a kisgyermekkoron, és drasztikusan megváltozott ahhoz képest, ahogy születésekor kinézett. Néhányan azt is mondhatnák, hogy most már jobban hasonlított az édesanyjára.

Hogyan néz ki most a kislány?

2022. október 31-én Baehr frissített képet adott Instagram-követőinek Reese külsejéről, majdnem három évvel a születése után. A kislány több képen is szerepelt egy aranyos halloweeni Little League-jelmezben, sőt, néhány képen még egy denevért is lengetett!

Reese belenőtt a vonásaiba, és egy személy megjegyezte, hogy „abszolút gyönyörű kis hölgy”. 2023 januárjában a kislány édesanyja újabb képeket osztott meg, sőt, egy klipet is, amely megmutatta, milyen csinos és élénk a lánya.

 

 

 

 

Valaki „gyönyörű kislánynak” nevezte a gyermeket, míg egy másik szerint „teljesen drága”. Egy harmadik követő szerint Reese „egy baba” volt. 2022. november 4-én Baehr feltöltött egy Instagram-videót, amiben megmutatta, hogyan változott a lánya az évek során. 

 

Az arkansasi lakos elárulta, hogy a klip elkészítése két évig tartott, és sírni tudott tőle. Reese nevet, mosolyog, kúszni tanul, a kutyával játszik, járni tanul, felfedez, és azzá a gyönyörű kislánnyá válik, aki most.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?