Életmód

„Tökéletes számomra, sok mindent megtanított nekem az életről!” – a 27 éves férfi eljegyezte 74 éves barátnőjét

A sors meglepő lehet néhány ember számára, akik olyan történeteket élnek meg életük során, amelyekről soha nem is álmodtak. Ezek az emberek rájönnek, hogy beleszerettek valakibe, aki nem is úgy néz ki, mint ahogyan azt ők álmaikban elképzelték. Ha azonban a szerelem igaz, el kell fogadnunk, hogy a valóság sokkal szebb lehet minden képzeletnél.

 

 

 

A 74 éves Kathi Jenkins és a 27 éves Devaughn Aubrey váratlan módon kerültek össze. Online ismerkedtek meg, de nem egy randevú platformon. Egy olyan oldalon kerültek egymás látókörébe, ahol az emberek barátokat szereznek, csak, hogy esetükben ennél több történt. Különleges kötelék alakult ki kettejük között már az első beszélgetés során, amikor is azonnal vonzalmat éreztek egymás iránt.

„Amikor megismerkedtünk egyikünk sem keresett komoly kapcsolatot. A neten keresgélve véletlenül rábukkantam a fényképére, amin látni lehetett a dekoltázsát. Megnéztem az adatlapját, és üzenetet küldtem neki, remélve, hogy válaszol. Ő is online volt, ezért azonnal válaszolt nekem!” – árulta el Devaughn Aubrey.

„Tökéletes számomra, sok mindent megtanított nekem az életről!" - a 27 éves férfi eljegyezte 74 éves barátnőjét

Bár 47 év különbség van köztük, ez nem volt akadálya a szerelemnek. Fokozatosan egyre közelebb kerültek egymáshoz, és négy hónapig beszélgettek az első randevújuk előtt.

A férfi tette meg az első lépést ebben az irányban, amikor is megkérdezte a neki tetsző hölgy telefonszámát. Kiderült az is, hogy mindössze két órányi távolságra laknak egymástól, és az első találkozásra a nő házában került sor.

„Amikor megérkeztem a házához, azt tapasztaltam, hogy már várt rám. Amikor beléptem az ajtón és megláttam őt, sokkal szexisebben nézett ki, mint a képeken, és nagyon jó illata volt. Sötétvörös, selymes blúzt viselt, és semmi egyebet. Hála Istennek, hogy soha nem mondtam el neki a magasságomat, mivel ő szereti a magas férfiakat, én pedig 1,70 méter vagyok. Így amikor meglátott, azt mondta, hogy „alacsonyabb vagy, mint gondoltam!” Néhány hét után találkoztunk egy szállodai szobában, majd hetente találkoztunk, amíg el nem hívott a Hálaadás napjára. Azt hiszem, akkor lettünk hivatalosan is egy pár!” – mondta a férfi.

Kathi Jenkins nyugdíjas, soha nem volt házas, de négy gyermeke van a korábbi kapcsolataiból, ugyanakkor már nagymama is lett.

„Én csak egy átlagos hölgy vagyok, aki Texasban él. Négy gyermekem van, három lányom és egy fiam, 13 unokám, 36 dédunokám és egy ükunokám!” – mondta.

„Tökéletes számomra, sok mindent megtanított nekem az életről!" - a 27 éves férfi eljegyezte 74 éves barátnőjét

A férfi nem bánja, hogy ő maga fiatalabb párja néhány dédunokájánál, de akik nem ismerik őket, hajlamosak ítélkezni felettük, és azzal vádolni őt, hogy csak a pénzért maradt szíve választottjával. Ez teljesen valótlan, mivel az idős nő soha nem volt jó anyagi helyzetben. Nem volt könnyű élete, keményen dolgozott, hogy eltartsa gyermekeit, sőt néha két munkahelyet is betöltött egyidejűleg.

„Vannak, akik azt mondják, hogy a kapcsolatunk nem megfelelő, de nekünk ez a legjobb!” – tette hozzá a férfi.

Devaughn dolgozik, mint minden vele egyidős fiatal, és el tudja tartani magát. Leendő feleségéhez hasonlóan ő sem riad vissza a munkától, és két munkahelye is van. Elosztó egy hipermarket láncnál és biztonsági őr egy lakóparkban.

Korábban házas volt, 24 évesen, de 2021-ben elvált, nem sokkal azelőtt, hogy megtalálta az új szerelmét. Korábbi kapcsolatából nincsenek gyerekei, de menyasszonya családjába tökéletesen beilleszkedett.

Remekül kijönnek egymással, és Devaughn Aubrey örül, hogy kapcsolatuk a nagymamájára és a tőle tanult dolgokra emlékeztetik.

„Tökéletes számomra, rengeteg élettapasztalata van, és sok mindenre megtanít. Gyönyörűen énekel, és sok régi dalt tud, azokat, amelyek eszembe juttatják azokat a dolgokat, amelyeket a nagymamám szeretett. Sokat tud azokról a művészekről is, akiket a nagymamám kedvelt. Soha nem vitatkozunk, mindig tudunk beszélni anélkül, hogy felemelnénk a hangunkat, és én teljesen megbízom benne. Szeretem az érett nőket, ez engem soha nem zavart” – magyarázta a szerelmes fiatalember.

„Tökéletes számomra, sok mindent megtanított nekem az életről!" - a 27 éves férfi eljegyezte 74 éves barátnőjét

A 74 éves hölgy kora ellenére nagyon szép barátja szemében, aki minden adandó alkalommal megdicséri.

„Alig várom, hogy hazajöhessek szívem hölgyéhez, aki meleg ételeivel és forró csókjaival vár engem. Szeretem megmutatni másnak is az én menyasszonyomat. Nem tudom elhinni, hogy lehet ilyen gyönyörű!” – mondta.

A családok az első pillanattól fogva támogatták őket, még akkor is, ha Devaughn Aubreyhez közel állók eleinte azt hitték, hogy csak viccel a párja korával.

„A legtöbben azt mondják, amíg te boldog vagy, mi is nagyon boldogok vagyunk veled együtt!” – folytatta.

„A legjobb barátom szerint csodálatos, hogy egymásra találtunk!” – mondta a leendő menyasszony.

A pár nem törődik a róluk elhangzó rossz szavakkal, hanem azok támogatását élvezik, akik azt hiszik, hogy „a szerelemnek nincs kora”. Terveik szerint új szintre emelik kapcsolatukat, összeházasodnak, és békében élik le hátralévő napjaikat, boldogan, hogy egymásra találtak, és megoszthatják egymással életük minden különleges pillanatát.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?