Belföld, Hírek

Orbán erre nem számított – Ellenzéki párt mentheti meg a magyarokat!

Magyarországon a legmagasabb az infláció az egész Európai Unióban, ennek pedig leginkább a kormány elhibázott gazdaságpolitikája a felelős.

 

 

 

A MINDENKI ÁLTAL ÉREZHETŐ NEHÉZSÉGEK MEGOLDÁSA NEM A KORMÁNYTÓL, HANEM AZ MSZP-TŐL ÉRKEZIK, ELINDÍTANÁK A “MENTŐCSOMAG A HÁZTARTÁSOKÉRT” PROGRAMOT, MELY A MEGÉLHETÉSI VÁLSÁGOT ENYHÍTENÉ.

Az ellenzéki párt adóstopot, árstopot vezetne be, emelnék a nyugdíjakat, a rászoruló családoknak élelmiszer-kártyákat adnának és támogatást nyújtanának a hazai tulajdonú kisboltoknak!

Ha a kormánynak valóban Magyarország lenne az első, akkor nyitottak lennének az MSZP javaslataira, amik valódi megoldást jelentenének a jelenlegi nehéz helyzetben.

Az MSZP Mentőcsomagjának részletei:

  • Adóstop!
    Törölje el a kormány az élelmiszerekre kivetett extra ÁFÁ-t és az alapvető élelmiszerek ÁFÁ-ját!
  • Árstop!
    Tartsa meg a kormány a nyolc élelmiszer kedvezményes árát mindaddig, amíg az élelmiszer ÁFA- és különadó megmarad.
  • Ehessen mindenki!
    Adjon a kormány élelmiszer-bankkártyát a leginkább rászoruló 300.000 családnak havi 20.000 forint értékben, hogy senki ne éhezzen hazánkban!
  • Tisztességes nyugdíjakat!
    Kapjon 5 százalékos nyugdíjemelést 2023. júniusától minden nyugdíjas, hogy legalább azt megvehessék, amit korábban meg tudtak venni!
  • Támogatást a kisboltoknak!
    Nyújtson a kormány célzott támogatást a hazai tulajdonú kisboltoknak, hogy az árstop alá eső termékek mindenhol elérhetőek maradjanak!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?