Belföld, Hírek

Olyan titkos határozatot hoztak, mintha Orbán király lenne!

Tudják meg az állami dolgozók, ki az ország ura!

 

 

 

Döbbenetes dolgot hozott napvilágra az rtl.hu.  A portál kiderítette, hogy egy 2022-es, nem nyilvános kormányhatározat szerint a kormányzati igazgatási szerveknél, valamint az állam többségi tulajdonában lévő cégeknél

A DOLGOZÓK CSAK ORBÁN VIKTOR KORMÁNYFŐ SZEMÉLYES ENGEDÉLYÉVEL DOLGOZHATTAK OTTHONRÓL!

Példátlan, hogy az ilyen súlyú munkaszervezési kérdésekben a miniszterelnöknek kelljen döntést hoznia, nálunk azonban valamiért fontosnak tartották, hogy ennek a „kegynek” a gyakorlását a kormányfő kezébe helyezzék.

EZ A RENDELET OLYAN, MINTHA ORBÁN VIKTOR KIRÁLY LENNE!

Tudja és érezze minden állami dolgozó, hogy ki az ország ura! Ha home office-ban szeretnének dolgozni, írjanak csak szépen könyörgő levelet Budára, személyesen az uralkodónak kormányfőnek!

Az Orbán engedélyét előíró kormányhatározat 4000-es számú, vagyis nem nyilvános, az ilyen döntések tartalmát nem teszik közzé. A határozatok szövegét csak adatigénylés után és személyes iratbetekintéssel lehet megismerni. A kormányhatározatban az is szerepel, hogy

HA VALAKINÉL MÁR KORÁBBAN ÉLETBE LÉPETT A HOME OFFICE, AKKOR UTÓLAG KELL BESZEREZNI ORBÁN VIKTOR ENGEDÉLYÉT!

Az intézkedés több tízezer embert érint, mivel nagyjából 30 ezren dolgoznak a központi közigazgatásban (minisztériumokban, országos hivatalokban, szervezetekben), és körülbelül 31 ezren a területi közigazgatásban (például a kormányhivatalokban, tankerületekben).

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?