Celeb / Híresség

Sokkoló fogyásáról vallott Győzike: „Négy plasztikai műtétem volt… 170 kilogramm voltam, az volt a csúcs”

Gáspár Győző a Dikh TV-n futó műsorában legutóbb Rácz Gézát látogatta meg, akiről köztudott, hogy az elmúlt években rengeteg súlyfeleslegtől szabadult meg.

 

 

 

A showman saját történetével szeretett volna lelket önteni Rácz Gézába, és motiválni arra, hogy ne adja fel, küzdjön tovább a kilókkal.

– Én is voltam kövér, tudom, hogy ez milyen. Szeretnék belé lelket önteni, igaz én „csak” 100 kilót adtam le, de hasonló utat jártunk be. Szeretnék a lelkére hatni, amit nagyon rendbe kellene tennie – mondta a Legyél szerencsében! Győzike, aki maga is sokáig küzdött a pluszkilókkal.

– 170 kg voltam, az volt a csúcs, most 91 kg vagyok. Négy plasztikai műtétem volt, annyi bőrfelesleg maradt rajtam a fogyás után, hogy a hasamról, a hátamról el kellett távolítani. A fogyáshoz kell az elszántság és az alázat. Az sem segít, hogy Géza még nem kezdett el dolgozni, az egészségügyi kiskönyv megszerzéséhez még 9 kilót kell leadnia. Jól felráztam, meg tudja csinálni, 320 kilós volt, nehogy már 9 kilót ne tudjon leadni!” – mondta a showman, aki nagyon drukkol Schobert Norbi pártfogoltjának a további sikerekhez.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?