Celeb / Híresség

Elszabadultak az indulatok – Győzike keresztlánya magából kikelve förmedt rá Visváder Tamásra: „Annyira idegesítesz, hogy fölrobbanok! Fuh, b…meg!” – videó

Paprika Dorina nem húzta meg magát a Hal a tortán második részében sem tegnap este. Visváder Tamással már a vacsora előtt, a kocsiban is összekaptak.

 

 

 

Már a Hal a tortán új hetének első adásában kitört a balhé Győzike keresztlánya, Paprika Dorina és Valkusz Milán között. A Séfek séfe egykori versenyzője kíméletlenül kiosztotta a házigazdát, Visváder Tamást és az énekest is. Utóbbi már azt is kimondta a forgatáson, hogy jobb lenne, ha a fiatal lány inkább hazamenne. Később Tamás is úgy vélte, Dorina olykor túlzásba vitte a csipkelődést, ráadásul az sem tetszett neki, hogy összeboronálta Schobert Larát és Milánt.

A csapat a keddi adásban ismét útra kelt, ezúttal Papadimitriu Athinához, de már a kocsiban beindult a szurkálódás. Visváder Tamás megjegyezte, nem tudja eldönteni, hogy a történtek után Dorina magába szállt-e, és a bűnbánatot látja rajta, avagy inkább a sértettséget. Erre a következő választ kapta:

Én csak megjegyzem ezeket a dolgokat, hogy kóstolgattok, vagyis kóstolgatsz… Pénteken be se foglak engedni!– állt bele az édesapába, aki elmondta, mit gondol a viselkedéséről.

Én tényleg nagyon szeretlek, de attól még nekem nem esett jól, hogy ők úgy jöttek, hogy már szekálod őket. Nekem tök kellemetlen …– fogalmazott.

Tamás ezután arra utalt, hogy nem teng túl a jóindulat a lányban, mire Dorina magából kikelve kiabált:

Hallod?! Ülj má’ ki erre a rohadt halra, mert már annyira idegesítesz, hogy fölrobbanok! Fuh, b*** meg!– készült ki már a vacsora előtt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?