Celeb / Híresség

Tóth Gabiék háza még mindig nem költözhető, itt laknak most: „Nem sejtettem, hogy lelkileg ennyire megvisel minket is az otthon hiánya”

Tóth Gabinak és családjának még mindig várnia kell arra a különleges pillanatra, hogy beköltözhessenek az új otthonukba. Az énekesnő elárulta, hogy Hannaróza egyre nehezebben tolerálja az ingázást.

 

 

 

Tóth Gabi már korábban elárulta, hogy Szentendrén kezdenek új életet, viszont a házuk még közel sincs költözhető állapotban. Az énekesnő nem tagadja, hogy élete egyik legnehezebb időszakát éli, hiszen próbál odafigyelni a kislánya igényeire is, illetve arra, hogy minél előbb beköltözhessenek a családi fészekbe. Erre azonban még várniuk kell, így továbbra is dobozokból élnek, amit Hannaróza sem visel olyan jól.

Visszajöttünk és újra a panzió következett, csak egy másik szoba, majd egy másik szállás… A végtelenségig próbálom tolerálni a hisztiket, hiszen tudom, hogy neki legalább olyan nehéz, ha nem nehezebb, mint nekünk, de emberből vagyok, nem csak anyából, így bizony már vannak közöttünk csaták– mondta a nehézségek kapcsán a csalad.hu oldalán lévő blogjában, hozzátéve: Hannika jelenleg a dackorszakát éli.

„Amikor sír, hogy haza akar menni, akkor hatalmas lelkifurdalásom van és elbizonytalanodom, hogy biztosan jó döntést hoztunk-e, de aztán elmegyünk az építkezésre, kiállok a teraszra és tudom, hogy itt leszünk otthon. Pont itt szeretném felnevelni a lányomat. Ilyen közel a természethez, ilyen levegőn, ilyen környezetben. Itt tudom én magam is megkapni azt a nyugalmat és békét, amiből merítve számára is biztosítani tudom a felhőtlen gyermekkort” – áradozott az új helyről az édesanya. A szentendrei családi ház környékéről újabb fotót is mutatott a közösségi oldalán, ahol az is látható, amint a kislánya éppen falat fest.

Amikor elindultunk a költözés rögös útján, nem sejtettem, hogy lelkileg ennyire megvisel minket is az otthon hiánya. Bár nagyon erősen motivál a cél, és tudom, hogy végül minden kellemetlenségért kárpótolni majd minket a ház, nagyon jólesett a sok támogató üzenet és tanács, amit Tőletek kaptam– köszönte meg a támogatást a rajongóinak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?