Érdekes, Film, Szórakozás

A szakértők a nézők nevetését mérve kiválasztották a 10 legviccesebb filmet

A Lovefilm, egy brit székhelyű videó streaming szolgáltató megkérte tagjait, hogy válasszák ki a 10 legkedveltebb vígjátékukat. Fogták ezt a listát, és úgy tesztelték az embereken, hogy megmérték, hányszor kuncogtak percenként az egyes filmek alatt. Bár az eredmények nem általános érvényűek, a módszerük mindenképpen egyedi volt, és érdemes figyelembe venni. A kedvenc vígjátékainkról beszélgettünk, és kerestünk néhány tényt róluk, így jutottunk el ehhez a listához, és akár hiszed, akár nem, valahogy egyetértünk vele.

 

 

 

10. Brian élete – 1,2 nevetés percenként

Ez a film a rómaiak korát ábrázolja, ugyanakkor tartalmaz néhány vitatott viccet, ami miatt több országban is betiltották a filmet.

9. Haláli hullák hajnala – 1,3 nevetés percenként

A film főszereplője csak egy eladó, akinek nincs semmi célja az életében. Az élete azonban fordulatot vesz, és a dolgok kezdenek nem is olyan unalmassá válni. Amikor az egész közösség zombivá változik, ez a film inkább komikus, mint tragikus útra tereli őket.

8. Koszorúslányok – 1,4 nevetés percenként

A dolgok az életben igazi fordulatot vehetnek, főleg, ha 2 barátnő elkezd nem érteni egyet valamiben. A Koszorúslányok egy barátságot mutat be vicces eseményeken keresztül, miután az egyik barátnő tönkreteszi a legjobb barátnője esküvői előkészületeit és az egész esküvőt.


7. Amerikai pite – 1,5 nevetés percenként

Ebben a filmben más szemszögből láthatjuk a tinédzserek életét. A sorozat első része világszerte popkulturális jelenséggé vált.

6. A híres Ron Burgundy legendája – 1,6 nevetés percenként

Ron Burgundy, a film főszereplője nagy sikert aratott a férfiak által irányított híradóiparban. A dolgok azonban kezdenek megfordulni, amint Veronica, a nagy ambíciókkal rendelkező riporter belép az életébe.

5. Borat – 1,7 nevetés percenként

Borat egyetlen céllal utazott az Egyesült Államokba: dokumentumfilmet akart készíteni az országról. Küldetése során azonban megtapasztalja, hogy az Egyesült Államok pont olyan, mint a saját országa, méghozzá sok szempontból.

4. Superbad – avagy miért ciki a szex? – 1,9 nevetés percenként

A gondolat, hogy más főiskolán kezdesz, mint a legjobb barátod, azt jelenti, hogy a lehető legjobban ki kell használni azt a kevés időt, amit együtt töltetek. Legalábbis a Superbadben szereplő fiúk számára. Sajnos úgy próbálják kiélvezni a hátralévő rövid időt, hogy bajba keverednek.

 

 

 

 

3. Csupasz pisztoly – 2,3 nevetés percenként

Ez a film és a sorozat többi része évről évre rengeteg nevetést hoz, annak ellenére, hogy mennyi idő telt el a megjelenése óta. Ez egy bűnügyi vígjáték, amely egy hozzá nem értő rendőrnyomozót mutat be, aki néhány szerencsétlen baleset során próbálja megmenteni az angol királynőt, ami fergeteges bohóckodáshoz vezet.

2. Másnaposok – 2,4 nevetés percenként

Nem csoda, hogy ebből a filmből végül 3 részes mozisorozat lett. Az első igazán ütősnek bizonyult. A filmben a barátok részt vesznek egy legénybúcsún, és nyomon kell követniük a lépéseiket, hogy megtudják, mi is történt valójában a vad éjszakájuk alatt.

1. Airplane! – 3 nevetés percenként

Képzelj el egy pilótát, aki fél a repüléstől! Nos, az Airplane! ezt a képet és egy még nehezebb helyzetet ad nekünk. Az egykori pilótának meg kell találnia a módját, hogy leszálljon a gép, miközben az utasok ételmérgezéstől szenvednek, és közben le kell küzdenie a félelmeit.

Te láttad már a listán szereplő filmek valamelyikét? Melyik a kedvenced? Te mely filmeket választanád, hogy megnézd és elvégezd a “percenkénti nevetés” tesztet?

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?