Életmód

52 éves nő rabolta el a huszonéves Ádám szívét, részletekbe menően beszélt tüzes szerelmükről a fiatal

A Mokka vendége volt Pakai Ádám, aki egy 27 évvel idősebb nő mellett találta meg a boldogságot két éve. Alapvetően nem jelentett problémát az, hogy kedvese 52 éves, míg a fiatal csak 25. A legelején nem is komoly kapcsolat volt a céljuk. Ádám érettebbnek tartja magát a kortársainál, párjára, Dinára pedig fiatalosként tekint.

 

 

 

Hevesi Kriszta is kifejetette véleményét, persze szakmai szemmel. Úgy véli, egy párkapcsolatban általában 2-10 év a „jó” korkülönbség, ami korántsem számít ritkaságnak. A korábbi évszázadokban is jellemző volt, hogy a költők öregedő kezeit fiatal múzsák fogták. A szexuálpszichológus szerint akkor lepődnek meg az emberek, ha a nő az idősebb, nem a férfi. Ádámék esetében is erről van szó, de ezzel nincs is gond, a szakember szerint az a fontos, hogy az érzelmek kölcsönösek és őszinték legyenek.

Természetesen már a gyerekkérdés is felmerült Dina és Ádám között, de a fiatal még nem szeretne családot alapítani. Ha később meggondolják magukat, akkor akár az örökbefogadás is szóba jöhet náluk.

forrás: tenyek.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?