Celeb / Híresség

Sokkoló egészségi állapotban van Gáspár Zsolti, Magyarország egyik legjobb szívspecialistájához került

Gáspár Zsolt 10 nappal ezelőtt, komoly panaszokkal került kórházba. Nem sokkal ezelőtt kiengedték, és jó hírrel szolgált: Merkely Béla, hazánk egyik legjobb szívspecialistája kezeli a jövőben.

 

 

 

Ahogy már korábban megírtuk, Gáspár Zsolti hosszú ideje járja már az országot, rászorulóknak oszt adományokat. Ez a múlt héten sem volt másképp, amikor többek között győri rászorulókat látogatott meg csapatával. Zsoltit azonban utazás közben olyan fájdalmak kezdték gyötörni, hogy nem maradt más választása, muszáj volt bemennie a kórházba.

„Győrbe várták az adományokat, de útközben megint pokoli fájdalmaim lettek. Velem volt a feleségem, aki azonnal a kórház felé vette velem az irányt. Végül megkaptam a szükséges gyógyszereket, így most abban bízom, hogy ezek a vesekövek maguktól távoznak majd és nem kell komolyabb beavatkozásnak alávetnem magam” – tette hozzá a műsorvezető.

A kórházi látogatás alkalmával kiderült, a veséjével is probléma van. A Mokkában mesélte el, hogy diétáznia kell, injekciókat kapott és gyógyszereket írtak fel. A napi mozgás is fontos, olyannyira, hogy a csatornának a kötelező séta közben nyilatkozott.

„A mai napon is vérvételen voltam, hála a jóistennek, most már megtalálták legalább a problémát, mert azt hitték, hogy sztrókot vagy infarktust kaptam. A vesémben a kövek nem akarnak megmozdulni, nem tudják még szétrobbantani, úgyhogy most ilyen kihajtó infúziót kaptam, gyógyszereket szedek, és ha vérvételen vagyok, 3 óránként vesznek tőlem vért, mert lesz egy nagyobb vizsgálatom. El tudtam jutni a Merkely Béla professzor úrhoz, ő fog engem vizsgálni. Csinálnak nekem egy szív-CT-t, mert a szívemnél is találtak problémát”

– mesélte Gáspár Zsolti, és arra intette a nézőket, hogy egy évben egyszer mindenki keresse fel a szívorvosát és vizsgáltassa ki magát rendszeresen.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?