Celeb / Híresség

Istenes Bencéék vidékre költöznek

A Balaton-felvidéken vásároltak meg egy kertesházat, amibe beleszerettek.

 

 

 

Istenes Bence a minap a YouTube-csatornáján osztott meg egy vlogot, melyben Csobot Adéllal bejelentették, hogy vidékre költöznek. Mint mondták, hosszú ideje érlelődött már bennük a gondolat, a közelmúltban pedig eldöntötték, hogy valóban maguk mögött hagyják a fővárosi életet.

Nagy lépésre szántuk el magunkat. Már nagyon régóta kacérkodunk ezzel a gondolattal. Konkrétan az elmúlt években, tehát nem hónapokról beszélünk. Ugyanis mi nagyon szeretjük a vidéki létet, a vidéki embereket, a vidéki emberek lelkületét, ezeket az energiákat, amik vidéken vannak

– magyarázta a műsorvezető, mire Csobot Adél hozzátette: a gyerekeik motiválták a döntésüket, nekik szeretnének lehetőséget teremteni a vidéki léttel és nyugalommal, amihez hasonló környezetben már Németországban is éltek korábban.

Az elhatározásra nem is hagytak sok időt maguknak, amint lehetett, megvásárolták az otthont, amibe mindketten beleszerettek.

Vidéki lakosok leszünk. Merthogy a Balaton-felvidékre fogunk leköltözni

– jelentette be Istenes.

A vlogban a pár néhány részletet is mutatott a felújításra váró 30 éves épületről és a kertről. Mint mondták, tisztában vannak vele, hogy talán még ők sem tudják, mibe vágták a fejszéjüket, és számítanak rá, hogy sok mélysége és magassága lesz még az előttük álló felújításnak és építkezésnek. Mindenesetre lelkesen vágnak bele a folyamatba, és remélik, hogy a kivitelező ígérete szerint idén augusztusban már be tudnak majd költözni.

forrás: 24.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?