Celeb / Híresség

Heteken át fagyoskodott fűtetlen otthonában Medveczky Ilona: „Beöltöztem nyakig síruhába” – videó

Medveczky Ilona is feltűnik a Drága örökösök – A visszatérés mai epizódjában. A felkészülés azonban nem volt könnyű: Ilona a gerincsérülése után a fűtetlen otthonában tanulta a szövegét heteken át. A táncművész azt is elmesélte, miért él már 15 éve egyedül.

 

 

 

Fókusz riportjában megmutatták a forgatás kulisszatitkait, illetve ellátogattak a táncművész otthonába. Mint kiderült, Ilona még tavaly decemberben kezdte meg a felkészülést a forgatásra, ám akkoriban az otthonában csőtörés történt, ami miatt hetekig nem volt fűtés a házában.

Január vége felé találták meg, hogy hol van a csőrepedés, és azalatt az idő alatt kellett nekem megtanulnom oda-vissza a szövegemet, 12 fokban. Beöltöztem nyakig síruhába, dunna, plédek, és a telefon világításánál próbáltam tanulni a szövegemet– árulta el a a táncművész, ám nem ez volt az egyetlen dolog, ami nehezítette a felkészülését.

Ilona 9 hónappal ezelőtt súlyos gerincsérülést szenvedett, mivel elesett a kertben, s csak telefonon tudott segítséget kérni.

Jöttek a Zacherék, lezárték az utcát, mert csak a kerítésen keresztül tudtak bemászni a kertbe, mivel a négy kutyám elzárta a bejáratot. De nagyon profi volt mindenki– mesélte a balesetéről a művésznő, aki azt is elárulta, miért él már 15 éve egyedül.

„Én mindenkihez nagyon kedves voltam, de én senkit nem szerettem annyira, hogy a felesége legyek, vagy hogy az első szerelmem után gyereket szüljek neki. És milyen jól csináltam. Szegény fiú elitta az eszét, levágták a két lábát, aztán öngyilkos akart lenni miattam. Szóval ezeket a megrázkódtatásokat nem lehet elviselni, főleg, ha dolgozom” – mondta Ilona, aki azt azért bevallotta hogy egy társ így is hiányzik az életéből.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?