Celeb / Híresség

Gáspár Evelin gyakornokként szolgálja ki a Sztárban Sztár versenyzőit

A TV2 stúdiójának kulisszái mögött tűnt fel Gáspár Evelin. A fiatal lány hónapok óta a TV2 Akadémia növendéke, a kötelező gyakorlatát pedig a Sztárban Sztár című produkcióban tölti.

 

 

 

Felelősségteljes munka az övé: koordinálja a versenyzőket és gondoskodik arról, hogy az élő műsor alatt minden az adásmenet szerint történjen.

– Tavaly szeptember óta tanulok a TV2 Akadémián, jelenleg pedig a gyakorlati időmet töltöm – kezdte a Blikknek Evelin, aki júniusban végez, de addig rengeteg feladata van. – Hétfőtől péntekig iskolába járok, illetve péntekenként még a Sztárban Sztár jelmezes főpróbáján is részt kell vennem. Hétvégén sincs sok pihenés, szóval a napjaim eléggé sűrűek, a párommal, aki rendes munkarendben dolgozik, alig tudunk összeegyeztetni néhány órát, amikor csak egymással foglalkozunk.

Evelin arról is beszélt a Blikknek, hogy mi a dolga a műsorban.

– Minden gyakornokhoz be van osztva néhány versenyző, akiket irányítanunk kell, hiszen az élő adás szigorú rend szerint zajlik, a reklámszünetekben pedig meg kell igazítani a sminkjüket, hajukat vagy interjút kell adniuk. Az én feladatom az, hogy a hozzám beosztottak időben ott legyenek mindenhol, illetve a kényelmükről is gondoskodom: vizet viszek nekik vagy odaadom nekik a szünetben a telefonjukat, hogy bátoríthassák a rajongóikat. Úgy tapasztaltam, hogy mindenki rendes, jó fej, nincsenek elszállva maguktól és nem néznek le minket – osztotta meg az élményeit Evelin.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?