Belföld

VV Anita elárulta, lát-e esélyt arra, hogy összejönnek VV Ricóval

VV Rico azt mondta, ostromolni fogja VV Anitát, „mint az egri várat”.

 

 

 

ValóVilág 11 bronzérmese, VV Rico a kiesése után elárulta, számára korábbi villatársa, VV Anita az igazi nő, akibe teljesen belezúgott a valóságshow során. VV Anita az rtl.hu-nak beszélt kettejük kapcsolatáról, és elmondta, hogy bár a finálé óta még nem találkoztak, nem kizárt, hogy a közeljövőben összefutnak.

A villabéli sztorikat elkezdtük átbeszélni a stábbulin, de úgy döntöttünk, hogy későbbre halasztjuk a témát. Majd egyszer eljön az ideje, hogy megbeszéljük, ő miért viselkedett úgy, ahogy, és én miért nem tudtam akkor őt elviselni. Egyelőre barátok leszünk, de nem hinném, hogy ebből több lesz. Most elég sok nő fogja körülvenni, kiderül majd, hogy egyáltalán komolyan gondolta-e a dolgot, vagy csak a bezártság hozta ezt ki belőle. Én örülnék neki, ha megtalálná a boldogságot. Majd meglátjuk, még az is lehet, komolyan gondolta, amikor azt mondta, hogy Anita-hadjáratot indít, és ostromolni fog, mint az egri várat

– fogalmazott VV Anita.

Elmondta, jobban szerette volna, ha VV Rico nyeri meg a játékot, mert ő kicsit közelebb állt hozzá a villában, de annak is nagyon örül, hogy VV Kriszti vitte el a főnyereményt.

forrás: 24.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?