Autó, Kreatív

Ez a tuningolt Opel a megtestesült Halálos iramban, abból is inkább a Halálos

Szegény Astra mindent megkapott, ami menőnek számított sufnituning körökben a kétezres évek hajnalán. Mondjuk az ajtó a legerősebb tétel, azt csak erős idegzetűek nézzék meg.

 

 

 

Sok Opel Astra-átalakítást láttunk már, de ehhez foghatót csak keveset. Itt úgy összeáll minden, mint egy Wishről rendelt Halálos iramban-filmben.

Ez a tuningolt Opel a megtestesült Halálos iramban, abból is inkább a Halálos 1
A súlycsökkentés oltárán fel lett áldozva a díszléc és az abroncsok is jó kopottak (instant életveszély), hogy minél kevesebb gumit cipeljen magával az egynégyideges.
Ez a tuningolt Opel a megtestesült Halálos iramban, abból is inkább a Halálos 2
A szárny formáját és dőlésszögét úgy alakították ki, hogy a tetővonal felett áthaladó levegőből a legtöbb leszorítóerőt tudja kihozni. Mindezt hetekig tesztelték a világ legkiválóbb szélcsatornájában.
Ez a tuningolt Opel a megtestesült Halálos iramban, abból is inkább a Halálos 3
A gépháztető és a lökhárító is azt a célt szolgálja, hogy minél több friss levegővel lássa el a motort, hiszen ha kevés levegőt tud szívni a sportlégszűrő, akkor nem lesz tökéletes az égés, az meg senkinek nem jó. A lökhárító aljára hegesztett zártszelvény a tökéletes súlyelosztás miatt került fel, a csomagtartóban biztosan van egy cementeszsák.
Ez a tuningolt Opel a megtestesült Halálos iramban, abból is inkább a Halálos 4
Végül a felfelé nyíló ajtó a hab a tortán, a nitrógomb a kormányon, a még kettő visszaváltás, a százas benzin és minden, amitől igazi piroslámpa-ragadózó lesz egy hétköznapi autó. A hegesztési varratok gyakorlatilag hibátlanok, és a technikai megoldás is, ahogy nyílik az ajtó.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?