Életmód, Érdekes, Igaz történetek

23 és 25 évesen 13 és 15 éves gyerekek szülei egy amerikai pár, szerintük ők így alkotnak tökéletes családot

A fiatal anya szerint nem érződik köztük és a gyerekek között a szokatlanul kis korkülönbség.

 

 

 

Elsőre talán nagyon furcsának hat, de létezik egy család az amerikai Arkansas állambeli Dardanelle városában, amelyben a szülők még csak a húszas éveik első felében járnak, a gyerekek pedig 13 és 15 évesek.

Ez természetesen csak úgy lehetséges, hogy 23 éves Tasia Taylor és férje, a 25 éves Drew örökbe fogadták a fiatalokat.

Az Independent írta meg, hogy a 13 éves Rory és a 15 éves Tamiray tavaly került a fiatal tanárpárhoz, akik nemrég egy TikTok-videóban mutatták meg, hogy milyen életet élnek friss családként.

@tasiactaylor my family 🤍 #teachersoftiktok #CapCut #teacher #teachertok #raisingteens #teachingkindergarten #fosteringteenagers #youngmom ♬ original sound – Tasia Taylor ✏️🍎

A történethez hozzátartozik, hogy amikor a szülők a családbővítés mellett döntöttek, akkor először fiatalabb gyerekben gondolkodtak, de a helyi családsegítő központ beajánlotta nekik a 13 éves Rory-t. Őt végül 2022 decemberében fogadtak örökbe hivatalosan, így a karácsonyt már együtt töltötték.

Tasia már ismerte korábban a fiatal fiút, mert korábban tanította őt. A családhoz pedig csatlakozott Tamiray is, aki egyébként a fiatal tanárnő unokatestvére. Ő kétéves kora óta a nagymamájával élt, de tavaly nyáron úgy döntött, hogy beköltözik Tasia és Drew otthonába.

Így állt össze a „tökéletes család”, amelyben a szülők már teljes felügyeleti jogot élveznek a gyerekek felett.

Tasia elmondta, hogy nem érzik az egyedi korkülönbséget a gyerekek és a szülők között, sőt igazából fiatalabbnak is érzik magukat így, hogy huszonévesen tinikkel alkotnak egy közös családot.

A serdülőkorral kapcsolatos problémákkal kapcsolatban Tashia azt is elárulta, hogy mindennap keményen dolgoznak azon, hogy a gyerekeknek a lehető legnagyobb támogatást nyújtsák.

Tasia és Drew már korábban is szenvedélyesen és lelkiismeretesen segítették a nehéz helyzetben lévő családokat, és 2022-ben döntöttek úgy, hogy felveszik a kapcsolatot egy családsegítő központtal, hogy keressenek maguknak új családtagokat.

Amióta együtt élnek, azóta Tamiray és Rory is sokkal jobban érzi magát mentálisan, és így együtt egy összetartó családot alkotnak. Mára szinte a család mantrájává vált a következő mondat:

„Szeretlek, amennyire csak lehet”.

Tasia elmondta azt is, hogy amióta örökbe fogadták a gyerekeket, Rory és Tamiray is sokat fejlődött érzelmileg, és nagyon sok boldog pillanatot élnek át együtt.

„Újra megtanultak szeretni és bízni egymásban, én nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek az útnak”

– árulta el a gyerekek érzelmi fejlődéséről Tasia.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?