Érdekes, Étel/Recept

Videó: így készül a mekis rántotta – egy dolgozó mutatta meg

Sok kommentelő elborzadt a folyamatot és a végeredményt látva.

 

 

 

Sokan szeretnék tudni a McDonald’s legnépszerűbb termékeinek titkát, szerencséjükre számos volt és jelenlegi mekis dolgozó oszt meg kulisszatitkokat a konyhából.

Most egy Yanii nevű alkalmazott mutatta meg videóban, hogyan készül a mekis rántotta. A TikTokra feltöltött videóját már több mint 1,7 milliószor nézték meg és 166 ezernél is több lájkot kapott.

Egyesek eléggé kiakadtak azon, hogy már folyékony állapotában, egy dobozból öntik a tojást a sütőfelületre, míg mások a fűszerezést hiányolták belőle. Sokak szerint a videó végén látott állapot még nem egy kész tojásrántotta, de akadnak olyan kommentelők is, akik szerint ennek egyáltalán nincs is köze a rántottához.

@kallme.yaniii

This is how we make scrambled eggs at #mcdonalds #saw💩 #fyp #viral #fypシ #trending #tiktok #foryou

♬ Aesthetic – Tollan Kim


A McDonald’s-ban dolgozó nő egyébként számos más munkafolyamatról is készített már videót. Ebben például megmutatta, hogyan csomagolják be a nagy mekis reggelit, benne a rántottával:

@kallme.yaniii This is how we make a big breakfast at #mcdonalds #saw💩 #fyp #viral #QuakerPregrain #fypシ #trending #tiktok #foryou ♬ Aesthetic – Tollan Kim

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?