Kvíz

Kvíz: 10-ből 7 magyarnak rettenetesen fog sikerülni ez a kvíz – Neked vajon összejön a 10/10?

Igazi mesternek kell lenni ahhoz, hogy összejöjjön az áhított 10/10.

 

 

 

Magyarországon is rengetegen imádják a filmeket, hiszen igazi menekülésnek számítanak a hétköznap nyűgjei, problémái elől. Igazán megnyugtató érzés, mikor leülünk, az ölünkbe veszünk valami finom snacket, majd nagyjából 2 órán keresztül hagyjuk, hogy Hollywood legnagyobb sztárjai szórakoztassanak minket az elképesztő történeteikkel, látványos alkotásaikkal.

Sokan kellemes, meghatározó emlékeket kötnek a filmekhez, ráadásul vannak olyan lehengerlő alkotások, amik szinte teljesen megváltoztatják az ember életét az elgondolkodtató témáikkal. Ez is bizonyítja, hogy valóban nagyon fontosak a filmek, így egyáltalán nem meglepő, hogy a rajongók szinte mindent tudnak a kedvenceikről – legalábbis általában.

Már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudjuk mondani, hogy az adott film melyik évben készült? Teszteld magad ezzel az izgalmas filmes kvízzel, hogy kiderüljön, mekkora filmrajongó vagy!

Sokan el fognak bukni, de akinek összejön a 10/10, az igazán büszke lehet magára. A többiek pedig bátran próbálkozzanak addig, amíg el nem érik a tökéletes eredményt:

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?