Egyéb

Kiderült: ennyit fizetnek Tomán Szabinának a Cápák közöttért

A Cápák között üzleti valóságshow-ban szereplő üzletemberek és az egy szem üzletasszony aprópénzért a kisujját sem mozdítja meg? Most kiderült, mennyi üti a markukat a tévés szereplésért.

 

 

 

A Cápák között című műsorban sorsok változnak meg hétről hétre, amennyiben a vállalkozóknak sikerül elnyernie a befektetők érdeklődését. A zsűriben ülő „nagyok” saját tapasztalataikat és üzleti érzéküket bevetve adnak tanácsot az eléjük állóknak és hoznak döntést, hogy beruháznak-e az adott projektbe vagy sem.

Az adás jelenleg az egyik legsikeresebb show az RTL műsorán, ami nem csoda, hiszen a műsor kreativitásban és izgalmakban is bővelkedik. A Cápák, vagyis Tomán Szabina, Balogh Levente, Moldován András, Balogh Péter és Lakatos István, amennyiben felajánlják segítségüket, azt saját szakállra teszik, mivel nem a csatorna pénzéről, hanem minden alkalommal a saját vagyonuk megosztásáról döntenek.

Best utánajárt, mennyit is kap a szereplését az ötös fogat. A lapnak Máté Krisztina, a műsor kreatív producere elmondta,

A Cápák azért vesznek részt a műsorban, mert üzleti lehetőségeket keresnek.

– mondta a szakember, majd hozzátette:

„Nem barátságból, jótékonykodásból, hanem mert olyan befektetési lehetőségeket találnak a vállalkozók között, ami megtérül. Vagyis ez egy win-win helyzet, mindenki megtalálja benne a számítását. Milyen gázsit is kaphatnának? Ha nem érné meg nekik, nem szánnák rá az idejüket”

A lap kiemelte, hogy a Cápák tehát „ingyen” szerepelnek a műsorban, és a tiszteletdíj a „kishalak” projektjeiből térül majd meg, a csatorna nem szolgál fizetséggel a befektetők számára a részvételért.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?