Celeb / Híresség

Beatre kiakadtak a rajongók: a semmiért fizettek neki? – Tajtékzanak a dühtől a Fekete Vonat sztárjának pénzt utalók

Egyre jobban dühöngnek Beat rajongói, akiknek előre kellett fizetniük egy online koncertért, amit végül el kellett halasztania az előadónak. Beat a befizetett összegek sorsáról eddig még nem döntött, legalábbis nem tudatta a támogatóival, mire készül.

 

 

 

Fehér Tiborra – ismertebb nevén: Beat-re – eléggé rájár a rúd mostanság, ugyanis a Fekete Vonattal egykor milliókat kaszáló rapper munkásszálóra kényszerült, illetve meg is lopták nemrégiben. Mint mondta, két bőrkabátját tulajdonították el, amelyek értéke 500 ezer forint is lehet. Az előadó mélyrepülése tovább tart, ugyanis a rajongói is kezdenek elfordulni tőle.

A hivatalos Facebook-oldalán Valentin-napra egy online koncertet hirdetett, amire elő kellett fizetni. Az eddigi támogatói közül többen is kiakadtak, mivel az előadását le kellett mondania, arról viszont nem tájékoztatta az előre fizetőket, hogy mi is történik a pénzükkel.

„Február 14… Valentin-nap. Ami jó hír továbbra is a szerelmeteseknek. Nekem pedig sajnos annyira nem jó… Arrébb kell tennem a koncert időpontját, hiszen a koncerthez szükséges pénz jelenleg még nem áll rendelkezésre. Amúgy a zenei része rendkívül izgalmas és szórakoztató… Remélem, ti is így halljátok majd… nemsoká” – állt Beat bejegyzésében. A kommentszekcióban egy jóhiszeműen adakozó rajongó a nemtetszését fejezte ki az elmaradt koncert kapcsán:

Vártam a koncertet, fizettem is a megadott számlaszámra, gondolom, sokan így tettek. Erre mit kapunk? Semmit. Nem volt megemlítve, hogy feltételei vannak egy online koncertnek. Ez szégyen. Előre amúgy sem szokás az ilyenért fizetni, mégis kivételt tettem. Add le a koncertet, és aki akar, majd utólag fizet érte… ez így jelen formájában nem volt korrekt– olvasható a Borsban egy hozzászóló véleménye.

„Gondolom, majd visszautalja a pénzt… ja nem” – akadt ki még valaki.

Úgy látszik, Beatnek sürgősen ki kell találnia a valamit, különben egyre többen fordulnak majd ellene.

Hello mindenki ‼️‼️
INFO☆INFO☆ BEAT ONLINE SHOW ☆

Februàr 14… 🍹
Valentin nap 🌹
Ami jó hír továbbra is a…

Posted by Fehér Tibor on Monday, February 13, 2023

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?