Életmód, Érdekes

Lábait is le akarja amputálni az agyontetovált, fekete Alien kinézetű férfi

Úgy érzi, rossz testbe született.

 

 

 

Anthony Loffredo egy férfi, aki „fekete földönkívülivé” változtatja magát. De mi késztette arra, hogy ilyen extrém megjelenésűvé váljon?

Loffredo egy sor testmódosításon esett át, mint például a teljes testes tetoválás, a nagyméretű piercing, a fogfestés és amputáció – ujjait amputáltatta le, hogy kinézete egy földönkívülire hajazzon. Ezekkel a drasztikus beavatkozásokkal akar kevésbé emberivé válni. Azt mondja, hogy az út 27 éves korában kezdődött, és amit magával művel, segít neki megérteni az életet, és jobban érzi magát, mint régen.

Loffredo azonosul a transzneműekkel, mert ő is úgy érzi, rossz testbe született. Elmondta, anya támogatja átalakulását, még akkor is, hogy voltak olyan intenzív módosításai, amikor az egészsége is veszélybe került. Ilyen volt az ujjak, az orr és a felső ajak eltávolítása. Utóbbi esetében meg kellett tanulnia újra beszélni.

A sok testmódosítás eredményeként Loffredo nem kap munkát, és ezt tartja átalakulása negatív oldalának. Pedig ahogy mondja: „Rendes srác vagyok, dolgozom, családom van.”

A kinézete azonban minden, csak nem normális. 2021-ben elmondta egy interjúban, hogy már 30 ezer dollárt költött plasztikai műtétre, hogy elérje álmai megjelenését. Tervei között szerepel, hogy amputálja egyik lábát. Így persze még kevésbé fog munkát találni… Már most is vannak olyan helyi kávézók és bárok, amelyek megtiltották, hogy belépjen, mivel megijeszti a többi vendéget.

„Ha étteremben akarok enni, néha a felszolgáló azt mondja, hogy nem tudok a teraszon enni – mondta a LADbible-nek. – De a nap végén mindez megéri.”

alien szerű férfi

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?