Celeb / Híresség

Emlékszik még a ValóVilág plaszikcicájára, VV Szandikára? Megbánta az életét, teljesen eltűnt – Felismerhetetlenül néz ki

VV Szandika ma már civil életét él, hiába keresik felkérések miatt, az egykori plasztikcica mindenre nemet mond, elképesztő változáson ment keresztül.

 

 

 

Lőrincz Alexandra, vagyis VV Szandika 20 éves volt, amikor bekerült a ValóVilág negyedik szériájába. Mindennek már 12 éve, Szandika pedig azóta igencsak megváltozott.

Az egykori valóságshow-hős a Palikék Világa by Manna YouTube-csatornájának műsorában azt is megosztotta, hogy mostanra már civil pályát választott és fodrászként dolgozik. Habár a mai napig hívják műsorokba, de elmondása szerint számára fontosabb a nyugalom.

– Én azért is tűntem el, mert nem akarok az emberek céltáblája lenni, rajtam ne gúnyolódjanak, ne élcelődjenek, ne nevessenek ki, ne kövezzenek meg – adott választ az eltűnésre Palikék műsorában Szandika.

Továbbá azt is bevallotta, hogy szinte az egész életét megbánta, beleértve a szilikonozást, a plasztikai beavatkozásokat és a ValóVilágot is. Szerinte a mai napig emlékeznek rá az emberek, ám számára a VV-s múlt már nyűg.

VV Szandika Stohl Andrással a VV-stúdióban / Fotó: Ringier-archív
VV Szandika Stohl Andrással a VV-stúdióban / Fotó: Ringier-archív

Lőrincz Alexandra szerint körülötte akkor romlott el minden, amikor szülei elváltak és édesanyjának új párja lett. A 9 éves Szandika ugyanis súlyos bűncselekmény áldozata lett mostohaapja által.

Jövőjét tekintve gondolkodik a gyerekvállaláson is, nem nagy dolgokra, nyugodt családi életre vágyik.

– Az érdekel, hogy a lelkem, a lelkünk legyen nyugodt stabil, és biztos legyen a holnap, holnapután – fogalmazta meg vágyait Szandi, aki jelenleg boldog párkapcsolatban él.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?