Belföld

VV Kriszti: Mérvadó, hogy bebizonyítsam a szüleimnek, nem csak leinni tudom magam, meg hülyeségeket csinálni

A villalakók megbeszélték, ki-ki miért jelentkezett a ValóVilágba.

 

 

 

ValóVilág hétfő esti adásában a villalakók elmondták, miért jelentkeztek a versenybe. A beszámolóik alatt VV Ákos és VV Kriszti is a könnyeikkel küzdöttek, utóbbi kijelentette, a szüleinek is bizonyítani szeretne.

VV Kriszti korábban az Éjjel-Nappal Budapesthez forgatott, miután viszont a sorozat véget ért, úgy érezte, megüresedett az élete.

Hülyeségeket kezdtem csinálni, meggyűlt a bajom saját magammal is, kicsit egyedül is maradtam. És jött ez a lehetőség, amitől kicsit elkezdtem máshogyan gondolkodni. Az mérvadó, meghatároz, hogy be tudjam bizonyítani a szüleimnek is, hogy nemcsak leinni tudom magam, meg hülyeségeket csinálni, hanem igenis lássák azt, hogy van egy tök jó oldalam, amiből lehet, mások tudnak inspirációt nyerni

– magyarázta a jelentkezésének okát.

Nagyon tetszik, hogy ki vagyok mozdítva a komfortzónámból, és éljem meg azt, ami van, és hogyha szar, és a legszarabb, és a legundorítóbb, akkor is! Menjek vele szembe. Ez az, amit tartja bennem a lelket, és az, hogy bizonyítsam a szüleimnek is, hogy jó embert neveltek és legyenek magukra is büszkék.

forrás: 24.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?