Belföld

Csúnyán összebalhézott a ValóVilág szerelmespárja: „Még te mártírkodsz? Te egy beteg ember vagy!” – videó

A villa szerelmespárja, Lissza és Márió között pár napja komoly feszültség alakult ki. Hiába próbálták megbeszélni a történteket, csak még nagyobb vita keveredett belőle.

 

 

 

Lissza és Márió tisztázni akarták a köztük lévő feszültséget, ám már előtte is összezördültek. A férfi úgy érzi, ez a kapcsolat egy kihívás a számára, Lissza pedig egyre többször felidegesíti őt.

– Mindig én vagyok a sz*r. Mikor baj volt, akkor én mindig ott voltam melletted. Ez a baj, hogy te ezt pontosan tudod, és kihasználod. Úgy állítasz be mások előtt, mintha én lennék a világ legsz*rabb embere. Imádom, élvezem ezt a játékot, de nekem annyit nem ér a show, hogy megjátsszam magam. Te imádod a show-t, azt tudjuk. Látszik, hogy nem voltál kapcsolatban, látszik, hogy gyerek vagy. Neked nem én vagyok fontos, neked a játék a fontos – osztotta ki Lisszát a férfi.

A lány a hallottakon teljesen kiakadt, szerinte Márió egy beteg ember, aki csak mártírkodik.

– Annyira cinikus és gusztustalan stílusod van… Undorító vagy! Olyan embernek próbálsz beállítani, aki nem vagyok! Még te mártírkodsz? Te egy beteg ember vagy, nem vagy normális – fejtette ki a lány, majd faképnél hagyta a férfit.

Lissza Renivel és Krisztivel megosztotta, hogy a kinti életben menekülne Máriótól, ugyanis az ilyen egoista emberektől egyenesen rosszul van – derült ki az RTL által közzétett videóból.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?