Érdekes, Igaz történetek

„Ez marha creepy”: féltik a rajongók a 8 éves testében ragadt nőt, aki 26 éves sráccal randizik

Shauna Rae 23 éves, de nincs ötven kiló és alig százhúsz centi. A fiatal nő növekedése az agyrák egy ritka formája miatt visszamaradt kortársaihoz képest.

 

 

 

Shaunát hat hónaposan az agyrák egy ritka formájával diagnosztizálták: a kezelések hatásosnak bizonyultak a betegség megfékezésében, azonban egy nem várt mellékhatással jártak – a lány abbahagyta a növekedést. A daganat ellen használt kemoterápia szinte teljesen inaktív, nyugvó állapotban hagyta agyalapi mirigyét, ezzel 120 centiméteres magasságot és gyermeki kinézetet eredményezve a ma már 23 éves lánynál.

Shauna Rae egy 8 éves gyermek testébe szorult, de mindig is arra vágyott, hogy úgy kezeljék, mint a vele egykorúakat. A fiatal nő saját realitysorozatban mutatja meg, milyen mindennapi nehézségekkel kell megküzdenie.

Shauna szülei korábban már beszéltek arról, hogy mennyire féltik a lányukat a randizástól: attól tartottak, hogy gyermeki megjelenése vonzhatja a pedofilokat. Úgy tűnik azonban, hogy Shauna jelenlegi barátja nekik is tetszik.

A TLC I Am Shauna Rae című műsorában láthattuk, hogy Shauna felvette a kapcsolatot a 26 éves walesi Dan Swygarttal, aki a műsor első évadának megtekintése után küldött neki egy nagy csokor virágot. A két fiatal először on-line ismerkedett, majd Dan Amerikába repült, hogy személyesen találkozzon Shaunával.

Shauna azt mondta, egyelőre nem gondolt komolyabb kapcsolatra a sráccal, aki rengeteget utazik, míg ő jobb szeret nyugodtan, a szülei közelségében élni. Dan viszont meghívta Shaunát egy barátja malajziai esküvőjére, amit a lány szülei is pártolnak: szerintük Shauna „jól érezné magát”.

Shauna már beszélt arról, hogy készen áll egy felnőtt párkapcsolatra, és meg tudja védeni magát:

„Egyszerűen kifejlesztettem azt a képességet, hogy kiszúrjak valakit, akinek rossz szándékai vannak. Vannak árulkodó jelek” – mondta.

„A kérdéseik nagyon célzottan a testalkatomra irányulnak.” – magyarázta Shauna. – „Úgy kérdezgetnek a biológiámról, mintha egy laboratóriumi minta lennék.”

Shauna fanjaitól rengeteg kétkedő komment érkezett az instán megosztott közös képek alá, amiben kifejtették, hogy a srác creepy, és nem bíznak benne.

Mások viszont azzal érveltek, hogy Shauna egy felnőtt ember, akinek joga van a boldogsághoz, a szerelemhez, és ahhoz, hogy tiszteletben tartsák a döntéseit.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?