Belföld, Hírek

Rakétatámadással fenyegették meg a magyar parlamentet

Videóban fenyegette rakétákkal a parlamentet egy magyar nő. A kihallgatásán azt mondta, ő csak szórakoztató felvételeket készít. A budapesti rendőrök nem vették a poént, őrizetbe vették őt.

 

 

 

A parlamentet fenyegette meg rakétatámadással egy, a legnagyobb videómegosztó portálon 2023. január 7-én megjelent felvételben egy magyar nő. A videóra másnap figyelt fel egy férfi, aki értesítette a rendőrséget.Feljelentését a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon tette meg, ahol közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt rendeltek el nyomozást. A nyomozók azonosították a felvétel feltöltőjét, akit nem találtak a bejelentett lakcímén és vélt tartózkodási helyein, telefonon viszont elérték. A nő azt mondta, külföldön van, a fővárosi rendőrök azonban aznap este a Nyugati pályaudvaron fogták el.

A 41 éves K. Mercédeszt a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon január 8-án közveszéllyel fenyegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, azt mondta, ő csak szórakoztató jelleggel készíti a videóit. Mivel az elfogásakor néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak nála, emiatt is eljárás indult – írja a police.hu.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?