Belföld

„El sem tudom mondani az ábécét” – itt vannak az aranyköpések a VV első iskolanapjáról

Hétfőn elindult a Technikum Hét a Való Világ ajtajai mögött, amikor pár jobb sorsra is érdemes tanár megpróbál válogatott tananyagokat átadni és kikérdezni a villalakóktól. Minden szezonnak kötelező eleme ez a program, ahogyan az is, hogy válogatott aranyköpéseket hallhatunk a témában a bent lévőktől.

 

 

 

El sem tudom mondani az ábécét

– fakadt ki VV Kriszti, és ezzel talán ő volt az egyedüli, akit zavart, hogy mennyire megkopott a valaha talán létezett tudása. A lány ugyanis hosszasan ecsetelte később a fiúknak, hogy ő régen tudta az ábécét, de most kihagyott belőle két betűt. Hogy bizonyítsa ezt, a szaunában újra belevágott a feladatba.


VV Márió még ennyire sem érezte nyeregben magát, amikor biológiafelelésen megpróbálták kihúzni belőle, mi az a papucsállatka. Végül felrajzolt egy lepkeszerű képződményt, amit azzal magyarázott, hogy mivel a papucs egy páros valami, ezért a papucsállatkának is hasonlóan kell kinéznie.

A srác szemében aztán éteri fény villant, amikor rákérdeztek kedvenc szavára:

Mi az a hashtag?

És akkor Márió végeláthatatlan monológba kezdett:

VV Reninek pedig azt a filozófiai kérdést tették fel, mi az erkölcs?amire a lány körmönfont választ adott:

Az a szó, ami igazából mindenkiben benne van. A saját erkölcsi bizonyítványom, úgymond a saját szókincsünk? Vagy… a saját mentalitásunk?

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?