Életmód, Érdekes

Soha nem találnád ki, mit tartanak a világ legjobban őrzött széfjében

A The Coca-Cola Company mielőtt új helyszínre költöztette volna a 125 éves titkos receptjét, 86 évig egy széfben elzártan őrizte a Sun Trust Bankban, Atlanta belvárosában.

 

 

 

A titkos receptet szintén Atlantán belül, a Coca-Cola Világa élményközpontba szállították át, ahol az azt tartalmazó széf már a nagyközönség számára is látható. Ez a világon az egyik legjobban védett széf. Látogass el a The Vault-ba, és nézd meg, manapság hogyan őrzik a Coca-Cola legendás titkos formulájának receptjét.  

Az állandó kiállítást a Coca-Cola Világa Múzeumban, „A Titkos Recept Széfje” címmel látogathatják az érdeklődők.

A Coca-Cola több mint 135 éves történetét és időtlen vonzerejét reprezentáló recept minden idők egyik legszigorúbban őrzött titka – és most a Coca-Cola rajongói és fogyasztói minden eddiginél közelebb kerülhetnek a féltve őrzött recepthez és az azt őrző széfhez.

A Titkos Képlet Kamrája felé vezető, magával ragadó multimédiás utazás során megtudhatjuk, hogy hogyan alakult a formula eredete, és azt, hogy a versenytársak hogyan próbálták lemásolni a Coca-Cola sikerét, és sikerült az évek során a formulát titokban tartani. A titokhoz több mítosz és legenda kapcsolódik, ezeket is megismerhetjük a Coca Cola „széfben”.

A Coca-Cola Világa központ látogatói mostantól multimédiás eszközök segítségével ismerkedhetnek meg a világtörténelem legjobban őrzött kereskedelmi titkának történetével és legendájával.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?